fbpx

Shopping guide: Δες τι να επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου αγορές!

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ, είσαι όμως έτοιμος; Αγόρασες τα απαραίτητα; Έψαξες να βρεις τι θα φορεθεί φέτος και πώς; Αν δεν το έκανες, μην ανησυχείς γιατί το κάναμε εμείς το κάναμε για ‘σένα!

Διαλέξαμε 5+2 στυλάτα κομμάτια για το καλοκαίρι! Πάρε ιδέες και ανάλογα με το στυλ σου, κάνε τις κατάλληλες αγορές για ‘σένα.

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Espadrilles

Καλοκαίρι χωρίς espadrilles, δε λέει! Το ξέρεις και εσύ, το θέμα είναι να επιλέξεις τις πιο stylish και μοντέρνες espadrilles. Εμείς τις βρήκαμε, τις δοκιμάσαμε και σου τις προτείνουμε.

Βρες τις εδώ

2
Short sleeve shirt

Είναι τάση και αξίζει να το δοκιμάσεις! Βέβαια κανείς δεν σ’ αναγκάζει να φορέσεις κάτι που δεν το υποστηρίζεις αλλά εμάς μας αρέσει και το προσθέσαμε στο shopping guide μας!

Βρες το εδώ

3
Shorts

Τα shorts είναι ένα διαχρονικό κομμάτι κάθε καλοκαίρι! Προτίμησε shorts με prints ή με side stripes, θα φορεθούν αρκετά φέτος το καλοκαίρι.

Βρες τα εδώ

4
Swimwear

Πολύ της μόδας είναι τα μαγιό με prints. Αλλά αν θέλεις να δείχνεις διαβασμένος τότε συνδύασε το μαγιό σου μαζί με το short sleeve shirt σου στο ίδιο print!

Βρες το εδώ

5
Sunglasses

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, στα γυαλιά ηλίου κυριαρχούν αυτά που έχουν μικρό φακό με χρώμα όπως γαλάζιο, κίτρινο, κόκκινο και μωβ. Οι επιλογές είναι πολλές και εσύ έχεις μόνο να διαλέξεις!

Βρες τα εδώ

6
Accessories

Θα ξεκινήσω με τα straw fedora καπέλα, στα οποία έχουμε μια μικρή αδυναμία. Φόρεσέ το στην θάλασσα, σε ένα beach bar, ή απλά για να δώσεις στυλ στο look σου. Αν θέλεις να βάλεις κάτι σε κόσμημα, τότε φόρεσε μεταλλικά βραχιόλια, σε ασημένιο ή χρυσό.

 Βρες το straw fedora hat και το βραχιόλι

Εσύ ποια αγορά θα κάνεις πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending