fbpx

Μάθε πώς μπορείς να επωφεληθείς ως νέος από το πρόγραμμα Youth Makerspace Larnaca!

Το πρώτο Youth Makerspace στη Λάρνακα ανοίγει τις πόρτες του στους νέους δίνοντας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ανάπτυξη πρωτοτύπων και υλοποίηση των επιχειρηματικών τους ιδεών.

Το Youth Makerspace παρέχει επίσης την ευκαιρία στους νέους να παρακολουθήσουν δωρεάν εργαστήρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις που έχουν διάφορα θέματα τεχνολογίας για συζήτηση, ενημέρωση και εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα δίνει στους νέους ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στους πιο κάτω χώρους:

1. Prototype it Ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο οποίο οι νέοι μπορούν να εκτυπώσουν με 3D printer, να σκανάρουν 3D αντικείμενα και να χρησιμοποιήσουν 3Doodler.

2. Present it Ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται για παρουσιάσεις, διαλέξεις, παρουσίαση εργαστηρίων κ.τ.λ.

3. Programme it Το δωμάτιο αυτό παρέχεται για προγραμματισμό με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών, όπως: robotics, arduino, rasberry pi platforms κ.τ.λ.

4. Brainstorm it Ένας χώρος διαμορφωμένος τέτοιος ώστε να μπορούν οι νέοι να εμπνευστούν τις καλύτερες ιδέες για τη λύση διάφορων προβλημάτων.

5. Visualise it Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας.

6. Develop it Παρέχεται ένα μικρό φωτογραφικό studio και επίσης χώρος για χειρωνακτική δουλειά.

Το Youth Makerspace Larnaca δίνει την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν το χώρο σε μια ημέρα γνωριμίας στις 30 Ιουνίου, ώρα 11:00-13:00.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending