fbpx

5 ζευγάρια slides που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά σου looks!

Τα slides είναι και φέτος hot trend για το καλοκαίρι! Είναι ένα trend που έχει κάνει δυναμικό comeback από τα 90’s και μας αρέσει πολύ. Η μόδα τα τελευταία χρόνια στα παπούτσια θέλει τις γυναίκες να είναι πιο άνετες και ταυτόχρονα στυλάτες!

Είναι τα ιδανικά παπούτσια για τις πρωινές και απογευματινές σου βόλτες. Μπορούν να απογειώσουν κάθε σου look, ανάλογα βέβαια με το στυλ που θα επιλέξεις, αλλά και πώς θα τις συνδυάσεις!

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 καταπληκτικά slides που θα λατρέψεις για κάθε περίσταση!

Δες τα πιο κάτω:

1
Levi’s Sports Slides  

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα brands επιλέγουν να υπάρχει έντονο το όνομα τους πάνω στα slides. Έτσι και τα συγκεκριμένα vintage Levi’s sliders είναι τέλεια για τις πρωινές σου βόλτες!

Βρες τα εδώ 

2
Slides με μεταλλικά στοιχεία 

Τα statement slides με μεταλλικές λεπτομέρειες είναι μια πολύ chic επιλογή! Μπορούν να φορεθούν με το midi ή maxi φόρεμα για την απογευματινή σου βόλτα ή ακόμα και με το top και τα jeans σου, απογειώνοντας έτσι το office look σου!

Βρες τα εδώ 

3
Dots Sandals 

To polka dot print είναι τάση φέτος στα ρούχα, αλλά και στα accessories! Αν δεν προτιμάς polka dots στα ρούχα σου, τότε γιατί δεν φοράς ένα πιο casual look και να το συνδυάσεις με τα πιο πάνω slides;

Βρες τα εδώ

4
Ψάθινα slides

Τα πιο πάνω slides είναι μια πολύ καλή επιλογή για να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο girly look! Συνδύασέ τις με το maxi ruffled φόρεμά σου κάνε wavy τα μαλλιά σου για ένα άκρως καλοκαιρινό look!

Βρες τα εδώ

5
Slides με λουλούδια 

Τα συγκεκριμένα slides είναι με 3D λουλούδια και είναι ιδανικά για τις εξορμήσεις σου στη θάλασσα! Το nude χρώμα τους, σου επιτρέπει να τις συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Βρες τα εδώ 

Εσύ ποια slides θα προτιμήσεις στην επόμενη σου βόλτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending