fbpx

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του KES College και της εταιρείας Φαρμακευτική Οργάνωσις Κύπρου Λτδ

Tην Παρασκευή 4 Ιουνίου 2018 το KES College και η εταιρεία Φαρμακευτική Οργάνωσις Κύπρου Λτδ μέλος του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους, προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη και αξιοποίηση των σχέσεων του ακαδημαϊκού με τον επιχειρηματικό κόσμο προς αμοιβαίο όφελος.

Εκ μέρους του KES College, το Μνημόνιο υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής κ. Πέτρος Θ. Στυλιανού και εκ μέρους της εταιρείας Φαρμακευτική Οργάνωσις Κύπρου Λτδ ο Γενικός Διευθυντής κ. Πανίκος Βασιλείου.

Το Μνημόνιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη συνεργασία των δύο εταιρειών για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών του Προγράμματος Σπουδών «Ιατρικοί Επισκέπτες» της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του KES College, τη διοργάνωση κοινών δράσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων, το σχεδιασμό κοινών προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης για Ιατρικούς Επισκέπτες και την ανταλλαγή εκπαιδευτικών και επιστημονικών γνώσεων.

Η συνεχής και τακτική εκπαίδευση των επαγγελματιών Ιατρικών Επισκεπτών της εταιρείας Φαρμακευτική Οργάνωσις Κύπρου Λτδ καθώς και η αρτιότερη κατάρτιση των φοιτητών του Προγράμματος Σπουδών «Ιατρικοί Επισκέπτες» του KES College, αποτελεί ένα από τους πρωταρχικούς στόχους και των δυο συνεργαζόμενων εταιρειών με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της δημόσιας υγείας στη χώρα μας.

Το KES College, πιστό στο όραμά του για ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση, θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου μόρφωση στον τομέα της Υγείας στην Κύπρο τόσο σε νέους που θέλουν να ακολουθήσουν τέτοιου είδους επαγγέλματα όσο και σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να αναβαθμίσουν και εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending