fbpx

5+1 πράγματα που ίσως να μη γνωρίζεις για τη Negin Mirsalehi!

Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις ποια είναι η Negin Mirsalehi! Πιθανότατα να την ακολουθείς ήδη στο Instagram. Κάνεις like σε κάθε της post και λατρεύεις κάθε outfit που δοκιμάζει και αναδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες της.

Ίσως να την θαυμάζεις για τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, αν και είναι μόνο 29 χρονών. Έχει τη δική της εταιρεία με προϊόντα για μαλλιά και έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram!

Εμείς όμως ψάξαμε και βρήκαμε 6 πληροφορίες για την γνωστή fashion blogger που δεν είναι ευρέως γνωστές και θα τις μοιραστούμε μαζί σου!

Δες πιο κάτω όσα δε γνωρίζεις για τη Negin Mirsalehi:

1
Δούλευε ως σερβιτόρα

Instagram: @Negin_mirsalehi

Η πρώτη της δουλειά ήταν ως σερβιτόρα σε ένα κινέζικο εστιατόριο στο Amsterdam. Η ίδια έχει δηλώσει πως της άρεσε μιας και είχε συναναστροφή με τον κόσμο πράγμα που της αρέσει πολύ!

2
Κάνει botox στα χέρια

youtube.com

Σ’ ένα από τα vlogs της στο youtube αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια κάνει botox στα χέρια καθώς ιδρώνουν πολύ οι παλάμες της.

Ήταν κάτι πολύ προσωπικό για τη Negin που την έκανε να ντρέπεται πολύ όμως με τον τρόπο αυτό βρήκε τη λύση και απαλλάχτηκε από τον ιδρώτα!

3
Ήρθε στη Κύπρο για διακοπές

Instagram: @negin_mirsalehi

Έχει επισκεφτεί την Κύπρο όχι μία αλλά δύο φορές. Συγκεκριμένα είχε έρθει στην Πάφο για διακοπές δύο συνεχόμενες χρονιές και δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της για το νησί μας μέσα από τα posts της στο Instagram!

4
Gisou

Instagram: @gisou

Ίσως να γνωρίζεις ότι έχει την δική της εταιρεία με hair products που κάνουν θραύση παγκοσμίως! Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζεις είναι ότι πριν δημιουργήσει την εταιρία Gisou απέρριψε συνεργασία από γνωστό brand με προϊόντα για μαλλιά αξίας €800,000. Σήμερα δε μετανιώνει καθόλου μιας και το 2017 η Gisou είχε κέρδος €4 εκατομμύρια!

5
To post της με τα περισσότερα likes

Instagram: @Negin_mirsalehi

Το post της στο Instagram με τα περισσότερα likes είναι αυτό με την Romee Strijd το top model της Victoria Secret στο Dubai που δείχνουν την πιο fun πλευρά τους! Η φωτογραφία αυτή έχει συγκεντρώσει τα 632,106 likes!

6
Το πρώτο της post

Instagram: @Negin_mirsalehi

Το πρώτο της post στο Instagram ήταν το 2012 και ήταν η πιο πάνω φωτογραφία! Ανυποψίαστη για το τι θα ακολουθούσε στη ζωή της ανέβασε αυτή την φωτογραφία με τις φίλες της. Διακρίνεις κάποιες διαφορές στη Negin; Κι εμείς! ????

‘Εχει αλλάξει τη μύτη της και πρόσθεσε lip fillers στα χείλη της! Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι αλλαγές που έκανε της ταιριάζουν πολύ!

Εσύ γνώριζες όλες αυτές τις πληροφορίες για τη Negin Mirsalehi;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending