fbpx

Best looks: Τα πιο καλοντυμένα κορίτσια αυτής της εβδομάδας!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και φυσικά μπόλικη μόδα! Αυτή τη φορά επιλέξαμε τα 3 πιο αγαπημένα μας outfits που ξεχωρίσαμε από τις υπέροχες αναγνώστριές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Όπως θα δείτε και εσείς η καθε μία με το δικό της φανταστικό style κάνει την εμφάνισή της μοναδική. Τα κορίτσια μας επέλεξαν αέρινα και super stylish κομμάτια.

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram, τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες πιο κάτω τα outfits που ξεχώρισαν:

1
Γεωργία Δημητρίου (Instagram: @thequeensclosetby_g)

Η Γεωργία επέλεξε ένα τέλειο summerish outfit! Το co-ord set της σε κίτρινο pastel χρώμα της πάει πολύ δίνοντας της ένα φινετσάτο αέρα! Ο συνδυασμός με τη λευκή τσάντα ολοκλήρωσε το υπέροχο look της!

2
Στέλλα (Instagram: @stelina11)

Η Στέλλα επέλεξε ένα φόρεμα που είναι must-have κομμάτι για το καλοκαίρι! Ένα κομμάτι που έχουν όλες οι fashion bloggers στη γκαρνταρόμπα τους! Το boat ψάθινο καπέλο που συνδύασε με το polka dot dress της, απογείωσε το outfit της!

3
Γεωργία Ιωαννίδου (Instagram: @_gioannidou)

Η Γεωργία επέλεξε να φορέσει ένα total yellow look που της πάει πολύ! Ένα καλοκαιρινό χρώμα που τη φωτίζει. Το συνδύασε με μαύρα accessories και tiny sunglasses που είναι τάση φέτος στα γυαλιά ηλίου!

Περιμένουμε να δούμε και το δικό σου outfit!

Συνεχίστε να μας κάνετε tag στο Instagram ή
να βάζετε το hashtag #studentlifetrends και μπορεί στο επόμενο άρθρο να είναι η δικιά σας φωτογραφία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending