fbpx

3 fashionable τρόποι να συνδυάσεις τη midi φούστα σου!

Η midi φούστα είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Και αυτό γιατί μπορείς να τη φορέσεις πολύ εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ, και το καλοκαίρι και τον χειμώνα.

Με μια midi φούστα μπορείς να δημιουργήσεις classy outfits, αλλά και μοντέρνα cool looks και να είσαι πάντα άνετη! Έτσι δεν πρέπει να είσαι πια επιφυλακτική με τις midi φούστες αλλά να τις τολμήσεις στην επόμενη σου έξοδο!

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε 3 fashionable τρόπους να συνδυάσεις την midi φούστα σου!

Δες πώς να τη συνδυάσεις:

1
Με t-shirt

Επέλεξε μια αέρινη midi φούστα και συνδύασε την με ένα t-shirt δημιουργώντας ένα casual chic look! Απογείωσε το outfit σου με τα λευκά σου sneakers και θα έχεις σαν αποτέλεσμα ένα trendy look!

2
Με satin cami top

Αν θες να κάνεις μια sexy εμφάνιση ίσως να σκέφτεσαι να φορέσεις μια mini φούστα. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξίσου sexy look φορώντας τη midi φούστα σου.

Συνδύασε την με ένα cami top και old time classic γόβες. Όχι μόνο θα έχεις πετύχει ένα hot look αλλά θα είσαι και πολύ chic!

3
Mε co-ord top

Συνδύασε τη φούστα σου με ασορτί top και δημιούργησε το πιο ωραίο summerish look!

Ένα co-ord set είναι μια stylish επιλογή για το καλοκαίρι δίνοντας μια ρομαντική διάθεση στο σύνολο σου! Ολοκλήρωσε το outfit σου με δερμάτινα πέδιλα!

Εσύ πώς θα συνδυάσεις τη midi φούστα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending