fbpx

Η 21χρονη Αντωνία Μιχαηλίδη από τη Λάρνακα βραβεύτηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Πρόσφατα (26/6/2018), η Κύπρια Αντωνία Μιχαηλίδη από τη Λάρνακα τιμήθηκε, με το Βραβείο Νεαρών Ηγετών της Βασίλισσας (Queen’s Young Leaders Award).

Το βραβείο απονέμεται σε ένδειξη αναγνώρισης από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ για την κοινωνική προσφορά νεαρών πολιτών από χώρες-μέλη της Κοινοπολιτείας.

Το βραβείο απονεμήθηκε στη νεαρή Κύπρια απότη βασίλισσα Ελισάβετ σε ειδική τελετή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με το larnaca.cyprustimes.com, η Αντωνία Μιχαηλίδη επιβραβεύθηκε με αυτόν τον τρόπο για τη δουλειά που κάνει, στηρίζοντας και αλλάζοντας τις ζωές συμπολιτών της και προσφύγων που φιλοξενούνται στην Κύπρο.

Η ίδια και οι υπόλοιποι φετινοί νικητές (ηλικίας από 18 έως 29 ετών) επελέγησαν μέσα από μία διαδικασία που εξέτασε χιλιάδες αιτήσεις από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Οι νικητές προστίθενται σε ένα δίκτυο 240 Νεαρών Ηγετών που έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα από το 2014, οπόταν εγκαινιάστηκε ο θεσμός, και έπειτα.

Η φετινή ήταν η τελευταία χρονιά ανάδειξης νέων νικητών.

Οι φετινοί νικητές αναζητούν και προσφέρουν λύσεις μεταξύ άλλων στα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής, της έλλειψης τροφίμων, της βίας κατά γυναικών, των παθήσεων ψυχικής υγείας και των περιορισμών πρόσβασης στην εκπαίδευση, σύμφωνα με το larnaca.cyprustimes.com.

Μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στην τελετή ήταν οι νεόνυμφοι Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, και σπουδαίες προσωπικότητες του βρετανικού δημόσιου κύκλου, όπως ο πρώην Πρωθυπουργός σερ Τζον Μέιτζορ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο κωμικός σερ Λένι Χένρι και η Ολυμπιονίκης πυγμάχος Νίκολα Άνταμς.

Η κ. Μιχαηλίδη και οι υπόλοιποι νικητές θα λάβουν μέρος σε ένα πρόγραμμα ανάδειξης ηγετικών ικανοτήτων διάρκειας ενός έτους που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του Cambridge και θα έχουν την ευκαιρία να ωφεληθούν από εξειδικευμένους ανά τομέα μέντορες.

Δες στο πιο κάτω βίντεο την απονομή του βραβείου στη νεαρή Κύπρια από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ:

https://youtu.be/KO0ousK__T4

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending