fbpx

5 Κύπριοι & Κύπριες μας είπαν τους must συνδυασμούς φαγητών που κάνουν το καλοκαίρι!

Κάθε καλοκαίρι, ο καθένας μας έσσιει τζιαι τον δικό του must συνδυασμού φαγητών/γλυκών,  είτε αυτός εν γλυκός, ξινός, ή αλμυρός.

Πολλοί από αυτούς τους συνδυασμούς μπορεί να μεν αρέσκουν σε ούλλους αλλά… why not? Ρωτήσαμε 5 Κύπριους και Κύπριες για τους συνδυασμούς φαγητών που κάνουν το καλοκαίρι!

Πάμε να δούμε τι μας είπαν:

1
Μάριος, 24 χρονών

  • “Must συνδυασμός για εμένα, τζιαι για τους περισσότερους Κύπριους, εννοείται εν το καρπούζι με χαλλούμι! Εν πολλά δροσιστικό τζιαι εν ο καλύτερος συνδυασμός για μια νύχτα χαλαρά έξω στη βεράντα με παρέα, όταν εν θέλεις κάτι βαρύ για βραδινό!”

2
Χριστίνα, 23 χρονών

  • Κρασάκι με τυρί! Συνδυασμός τον οποίο μπορείς να κάμνεις ούλλο τον χρόνο, αλλά για εμένα εν ο αγαπημένος μου συνδυασμός για τις καλοκαιρινές νύχτες, έξω με παρέα, είτε σε σπίτι.”

3
Χαρά, 23 χρονών

  • ”Για ‘μένα ο must συνδυασμός εν οι φράουλες με σοκολάτα! Το δροσερό με το γλυκό εν ότι πρέπει για απογεύματα μετά τη θάλασσα που θέλεις κάτι γλυτζί… Ειδικά αν προσθέσεις τζιαι παγωτό, εν μπορείς να αντισταθείς!”

4
Αντρέας, 25 χρονών

  • Γιαούρτι με μέλι τζιαι φρούτα… ή μόνο με μέλι. Εν κάτι ελαφρύ τζιαι μπορείς να το τρώεις τζιαι για πρωινό τζιαι τη νύχτα, αν δεν πεινάς πολλά! Επίσης, εν πολλά καλός συνδυασμός τζιαι άμαν κάμνεις δίαιτα!”

5
Σταύρος, 22 χρονών

  • Σύκα με τυρί! Μπορεί να ακούεται λλίο έλεος συνδυασμός για τους περισσότερους αλλά αρέσκει μου, επειδή εν κάτι διαφορετικό, γλυκό με αλμυρό! Είναι τζιαι υγιεινό.”

Για ‘σένα ποιος είναι ο must συνδυασμός φαγητών/γλυκών για αυτό το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending