fbpx

Αυτές είναι οι κύριες σκέψεις που κάνει κάθε Κύπρια κοπέλα όταν φοράει τακούνια!

Η σχέση που έχει μια γυναίκα με τα τακούνια της είναι μίσους και πάθους. Μπορεί να μουρμουρούμε κάθε φορά που τα φορούμε ότι πονούμε, αλλά ποττέ εν θα τα αποχωριστούμε.

Τι σκεφτόμαστε όμως κάθε φορά που οι περιστάσεις μας αναγκάζουν να φορέσουμε τακούνια; Κοπέλες ταυτιστείτε ελεύθερα!

Ποιες είναι αυτές οι σκέψεις; Πάμε να δούμε πιο κάτω:

1
Club

Δυστυχώς, στα clubs της Κύπρου είναι “υποχρεωτικό” να φορέσεις τακούνια, αλλιώς ή εν να φάεις πόρτα, ή εν να σε ζαωθωρούν ούλΛοι οι ξιππασμένοι του club. Έτσι λοιπόν, ετοιμάζεσαι, παίρνεις μια βαθιά ανάσα τζιαι πάεις να έβρεις τι τακούνια να φορήσεις. Τζιαι σκέφτεσαι:

  • Ούφουυυ εν θέλω να βάλω τακούνια. Λαλείς να βάλω πλατφόρμες που εν πιο άνετες; Αλλά εν πιο εύκολο να πέσω χαμέ με τις πλατφόρμες. Όι όι, πώς θα χορέψω το fuego μετά; Άτε εν να βάλω στιλέτο τζιαι ο Θεός βοηθός.

Τζιαι βάλεις στιλέτο, τζιαι πάεις στο club. Μετά που 1-2 ώρες, πονείς τόσο πολλά που αποφασίζεις να τα φκάλεις τζιαι περπατάς πάνω σε σπασμένα γυαλιά ξυπόλητη. Η αντίδραση σου; “Αχχ πολλά καλύτερα τωρά”.

2
Οικογενειακοί γάμοι

Μόλις πιάσεις το προσκλητήριο στα χέρια σου παγώνεις. Όι γιατί εν ξέρεις τι ρούχα να φορήσεις, αλλά γιατί εν ξέρεις τι παπούτσια να βάλεις. Ειδικά αν είσαι απο την πλευρά της famous οικογένειας, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Όταν ξεπεράσεις το shock, ξεκινάς να γυρεύκεις τι παπούτσια θα βάλεις πριν καν ξεκινήσει η νύφη να γυρεύκει νυφικό. Ε μα sorry, με το δίκαιο σου, αφού εν να τα φορείς που το πρωί στα αλλάματα. ως τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

Τι σκέφτεσαι;

  • Α Παναγία μου ίντα ωραία τακούνια, αλλά εν πολλά άβολα τα γέριμα. Αν τα φορέσω τούτα ούλλη μέρα, εν να θέλω φυσιοθεραπεία μετά τον γάμο – χαλάλι τους. Στο κάτω-κάτω που εν να μείνουμε εμείς τζιαι εμείς , φκάλω τα τζιαι μεινήσκω ξυπόλητη.”

Η ομορφιά απαιτεί θυσίες, τζιαι για να φαίνεσαι πιο ωραία, αποφασίζεις ότι ούλλη μέρα εν να τη φκάλεις πάνω σε μια απότομη κατηφόρα. May the force be with you.

3
Αποφοίτηση

Ίσως τα 30 πιο αγχωτικά δευτερόλεπτα της ζωής σου. Για να πιάσεις τζείν’ το γέριμο το πτυχίο, πρέπει να περπατήσεις που τη μια άκρη της σκηνής ως την άλλη, με τα πιο άβολα, πανύψηλα σοφιστικέ τακούνια που εφόρησες ποττέ στη ζωή σου.

Κατά τη διάρκεια που περπατάς σκέφτεσαι:

  • Πέρκει εν τη φάω χαμέ τζιαι γίνω ρεζίλι. Τι τα ήθελα εγώ τόσο ψηλά τακούνια; Αφού εν μπορώ να περπατήσω. Εν να έρτει το βίντεο της αποφοίτησης πίσω τζιαι εν να με δείχνει να περπατώ όπως τον τυραννόσαυρο Ρεξ.

Spoiler alert: Καταφέρνεις να πιάσεις το πτυχίο σου χωρίς να πέσεις χαμέ, επιστρέφεις πίσω στην καρεκλούα σου, φορείς ξανά τα converse σου τζιαι πνάζεις.

4
Δουλειά

Όπως εν φυσικό, η δουλειά απαιτεί μια πιο σοβαρή, επαγγελματική εμφάνιση. Το ίδιο τζιαι τα παπούτσια που φορείς. Έλα όμως που τα πιο “επαγγελματικά” τακούνια έννεν τζιαι τα πιο άνετα. Αλλά κάθε φορά που πάεις να αγοράσεις τακούνια για τη δουλειά, εσύ σκέφτεσαι:

  • Ντάξει, σιγά το πράμα. Έτο εν να κάθουμαι στο γραφείο μου που το πρωί ως τις 5 το απόγευμα που εν να σχολάσω, άρα εν θα κουραστώ. Το πολύ-πολύ να σηκωστώ 2-3 φορές. Εν να αντέξω!

Πού να ήξερες καημένη μου ότι τη μέρα που αποφάσισες να βάλεις τζιείνα τα γέριμα τα τακούνια, εν να είσσιες 3 meetings, 2 παρουσιάσεις τζιαι μια επίσκεψη για να δεις 1 πελάτη σε άλλη πόλη;!

Εσύ τι σκέφτεσαι όταν πρέπει να φορέσεις τακούνια; Κάνε μας comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending