fbpx

Αυτές είναι οι top συνέχειες ταινιών που θα δούμε μέσα στο 2019!

Το 2018 έχουμε δει αρκετές επιτυχημένες ταινίες όπως το Avengers: Infinity War και το Black Panther. Πρόκειται να δούμε περισσότερες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όμως το 2019 αναμένεται να δούμε τις συνέχειες αρκετών ταινιών οι οποίες εντυπωσίασαν αρκετά και έσπασαν τα ταμεία των Box-office παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα η Disney, οι Warner-Bros, η Marvel και οι πρωταγωνιστές των ταινιών ανακοίνωσαν επίσημα μέσα από τα social media, την έναρξη των γυρισμάτων και το πιο πιθανόν οι ταινίες να προβληθούν εντός του 2019.

Έτσι αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε (και μπορεί) να δούμε το 2019:

1
Maleficent II

Η Walt Disney Studios και η ηθοποιός Elle Fanning, η οποία υποδύθηκε την πριγκίπισσα Aurora, ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας και φυσικά δεν θα λείπει και η πρωταγωνίστρια, Angelina Jolie η οποία υποδύεται την Maleficent.

Επιπρόσθετα, στην ταινία θα παίξουν και καινούριοι ηθοποιοί όπως η Michelle Pfeiffer η οποία θα υποδηθεί την Βασίλισσα Ingrith και οι Chiwetel Ejiofor και Ed Skrein.

Για το αν θα προβληθεί η ταινία το 2019, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την ώρα και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες εντός των επόμενων μηνών.

2
Wonder Woman 1984

Γύρω στο Νοέμβριο του 2019 αναμένεται να δούμε το 2ο μέρος της επιτυχημένης ταινίας Wonder Woman που πρόσφατα η πρωταγωνίστρια, ηθοποιός Gal Gadot βραβεύτηκε με MTV movie award ως  Best Fight Winner.

Συγκεκριμένα, η ίδια η ηθοποιός έκανε επίσημα την ανακοίνωση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και η ταινία θα διαδραματίζεται κατά τη δεκαετία του ’80.

 Θα δούμε τη Wonder Woman σε μια πιο σύγχρονη εποχή και θα αντιμετωπίσει ακόμη πιο επικίνδυνους κακοποιούς όπως την Cheetah.

3
Spiderman: Homecoming 2

Η συνέχεια της προηγούμενης ταινίας Spiderman Homecoming και της μελλοντικής ταινίας Avengers: Infinity War part 2 αναμένεται να προβληθεί γύρω στις 5 Ιουλίου 2019 σύμφωνα με την Marvel και την Sony Pictures.

Όσο για τον ακριβή τίτλο της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί κάτι π.χ. αν θα παραμείνει Spiderman Homecoming ή αν θα αλλάξει, αλλά ο πρωταγωνιστής της ταινίας Tom Holland σε Video στο Instagram ανέφερε πως ο πιθανός τίτλος της θα είναι: SpiderMan: Far From Home.

Το σίγουρο είναι ότι στην ταινία θα παίξουν οι Tom Holland, Zendaya και Jacob Batalon. Για τους υπόλοιπους ηθοποιούς, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα μέσα στον Ιούλη μιας και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

4
Avengers Infinity War: Part 2

Αυτή η ταινία αποτελεί το 2ο και τελευταίο μέρος της προηγούμενης και αναμένεται να προβληθεί γύρω στα τέλη Απριλίου 2019.

Στο πρώτο μέρος της ταινίας είδαμε την υπέρτατη μάχη των Avengers εναντίων του τιτάνα Thanos, ο οποίος κατάφερε να πάρει και τα 6 infinity stones, αφανίζοντας τον μισό πλανήτη και τους μισούς Avengers.

Σε αυτή την ταινία αναμένουμε να δούμε τους Avengers να σώζουν τον πλανήτη, να καταφέρουν να νικήσουν τον Thanos καθώς και την εμφάνιση της Captain Marvel, η οποία θα έχει και τη δική της ταινία το 2019.

Εσύ ποια ταινία ανυπομονείς να δεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending