fbpx

5 cocktails που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όπως είναι φυσιολογικό οι βραδινές σου εξορμήσεις με φίλους έχουν πολλαπλασιαστεί! Οπωσδήποτε θες να δοκιμάσεις νέα αλλά και αγαπημένα cocktails και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Για δροσερά και γευστικά cocktails θα πας με την παρεά σου στα TGI Fridays τα οποία διαθέτουν έμπειρους και εξειδικευμένους bartenders αλλά και ένα άνετο και ντιζαϊνάτο bar στο οποίο μπορείς να απολαύσεις ένα (ή και περισσότερα) cocktails.

Αν θέλεις φυσικά μπορείς να τα συνδυάσεις με αγαπημένα πιάτα που συνήθως επιλέγεις για φαγητό. Για περισσότερη απόλαυση, μπορείς να πας σε ένα από τα εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, όπως τα TGI Fridays στις Φοινικούδες, στη Μαρίνα Λεμεσού και στον Εναέριο.

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 5 άκρως καλοκαιρινά cocktails… και με τη νέα προσφορά των TGI Fridays για Cocktails με μόνο €3, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην τα δοκιμάσεις όλα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Για να μάθεις και εσύ πως θα απολαύσεις τα cocktails με μόνο €3, κάνε κλικ ΕΔΩ!

1
Barbados Rum Punch

Πρόκειται για μια άκρως κουβανέζικη γεύση που θα σε ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς μιας και το ρούμι που περιέχει αναμυγνύεται με γεύσεις από μάνγκο, passion fruit και χυμούς λεμονιού.

2
Blackberry Long Island Iced Tea

Αν είσαι πιστός οπαδός του Long Island τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και αυτή του την εκδοχή, το Blackberry Long Island Iced Tea μιας και το raspberry liqueur σε συνδυασμό με τα blackberries δίνουν μια πιο φρουτένια γεύση στο αγαπημένο σου cocktail.

3
Long Island Iced Tea

Αν δεν έχεις ποτέ δοκιμάσει αυτό το cocktail, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις! Είναι ο αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς fans του καλοκαιριoύ. Περιλαμβάνει vodka, ρούμι, gin, triple sec και brandy αναμιγμένο με Coca Cola και φρέσκο χυμό λεμονιού. Το όνομά του το πήρε από την εμφάνισή του μιας και η όψη του είναι ολόιδια με ένα iced tea και έχει φτιαχτεί για πρώτη φορά από bartender των TGI Fridays!

Απόλαυσε cocktails με μόνο €3, Δευτέρα με Πέμπτη, σε όλα τα TGI Fridays. Μάθε πώς ΕΔΩ! 

4
Fresh Lynchburg Lemonade

Αυτό το cocktail φτιάχτηκε για ‘σένα που θες μια αλλιώτικη και πιο… αλκοολούχα έκδοση λεμονάδας! Για να το δοκιμάσεις δεν χρειάζεται να είσαι fan του whiskey (περιέχει Jack Daniel’s®) μιας και “δένει” απίθανα με την sweet & sour γεύση των υπόλοιπων συστατικών του cocktail!

5
Mojito

Για το Mojito δεν χρειάζεται να πούμε πολλά μιας και σίγουρα το έχεις ακουστά! Το πλέον cooling ποτό το οποίο μπορείς να απολαύσεις με την ίδια ευχαρίστηση τόσο κάτω από τον ήλιο όσο και κάτω από το φως του φεγγαριού! Είναι ένα αρκετά δροσερό ποτό και έχει ιδιαίτερο άρωμα μιας και πάντα συνοδεύεται από φρέσκια μέντα!

Αυτό το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ΟΛΑ τα πιο πάνω και άλλα τόσα cocktails, με μόνο €3, στα εστιατόρια TGI Fridays.

Πώς γίνεται;

  1. Κατέβασε στο κινητό σου το Fridays Cyprus – Rewards app από Google Play ή AppStore.
  2. Κάνε SIGN UP ή LOG IN στον λογαριασμό σου.
  3. Άνοιξε το Side Menu (επιλογή πάνω αριστερά) και επέλεξε “Promo Code”.
  4. Γράψε τον κωδικό STUDENTLIFE3 και ακολούθως πάτησε “ADD”.

Συγχαρητήρια, έχεις κερδίσει το κουπόνι σου! Θα το βρεις στο “My Rewards/Coupons”.

Για να το εξαργυρώσεις, απλά πάτησε “REDEEM” όταν θα ζητήσεις τον λογαριασμό και δείξε τον κωδικό στον σερβιτόρο σου!

Εσύ πιο από τα πιο πάνω cocktails ανυπομονείς να δοκιμάσεις πρώτο; 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending