fbpx

Πανέτοιμες οι ομάδες μας για τους 18ους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς αγώνες Beach Volley!

Μέσα στα πλαίσια των εορτασμών των 150 χρόνων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Μονάχου διοργανώνονται και οι 18οι Παγκόσμιοι Πανεπιστημιακοί αγώνες Beach volleyball και οι Γερμανοί δηλώνουν πανέτοιμοι να παρουσιάσουν μία εξαιρετική διοργάνωση σε ένα φανταστικό περιβάλλον, για να μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες στους οποίους θα λάβουν μέρος 32 ομάδες αντρών και γυναικών και μια σειρά πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο.

Η γιορτή και η καρδιά των αγώνων θα κτυπά στο κέντρο ακριβώς του υπέροχου Ολυμπιακού πάρκου του Μονάχου και αντιλαμβάνεται κανείς το τεράστιο ενδιαφέρον από όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν.

Ήδη οι Γερμανοί διοργανωτές έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην διαφήμιση του γεγονότος και αναμένεται, σύμφωνα πάντα από τα γερμανικά μέσα, μεγάλη κοσμοσυρροή.

Από ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός και λαμβανομένου υπόψη ότι η χώρα μας τα τελευταία χρόνια διαθέτει εξαιρετικές ομάδες, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε αυτή.

Τα τελευταία χρόνια και παρά το μεγέθη μας και τις οικονομικές δυσκολίες η χώρα μας δίνει δυναμικά το παρών της, σε όλα τα αθλήματα και γεγονότα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, πιστή στις εξαγγελίες της, κάνει ότι είναι δυνατόν οι αθλητές μας να μην απουσιάζουν από κανένα μεγάλο, παγκόσμιου βεληνεκούς γεγονός.

Με τις Κωνσταντίνου Μανωλίνα και Κωνσταντοπούλου Ζόι από πλευράς γυναικών και Γιώργο Χρυσοστόμου και Λιοτατή Αντώνιο στους άντρες, οι ομάδες μας ταξιδεύουν στην Γερμανία με μοναδικό στόχο όχι απλά την συμμετοχή και την διάκριση, αλλά και για την κατάκτηση μεταλλίου η ακόμα και μεταλλίων.

Με τον προπονητή μας, Ευάγγελο Κουτουλέα, να προετοιμάζει τα ζευγάρια μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο των μεταλλίων.

Οι δυνατότητες των ζευγαριών μας που θα αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο μας έχουν αποδεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν γι’ αυτό ούτε και τώρα δεν αμφιβάλλουμε ότι θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους για την χώρα μας αλλά και τα πανεπιστήμια μας.

Στην γιορτή του Beach volleyball στην Γερμανία αναμένεται να γραφτεί ακόμη μία επιτυχία των ομάδων μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητες αλλά και τις ικανότητες τους ανεξάρτητα από το τι θα βρεθεί στον δρόμο τους.

Το επίπεδο των πανεπιστημιακών πρωταθλημάτων έχει ανέβει πολύ σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια αλλά και σε όλα τα αθλήματα και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ μεγάλος.

Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μας φοβίζει, αντίθετα με γνώμονα τις ικανότητες μας πάμε για νέες επιτυχίες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending