fbpx

Best Looks: Τα πιο καλοντυμένα κορίτσια αυτής της εβδομάδας!

Οι πανέμορφες και άκρως stylish αναγνώστριες μας μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους από τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Οι στυλάτες επιλογές τους τόσο στα ρούχα όσο και στους προορισμούς δεν πέρασαν απαρατήρητες!

Για άλλη μια εβδομάδα ξεχωρίσαμε 3 αέρινα και summerish outfits τα οποία θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις κι εσύ το δικό σου καλοκαιρινό look! Η προσωπικότητα είναι ένα βασικό στοιχείο για να δημιουργήσεις το τέλειο σύνολο και τα πιο κάτω κορίτσια το αποδεικνύουν!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram, τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες πιο κάτω τα outfits που ξεχώρισαν:

1
Άντρεα Ταουξή (Instagram: @andreataouxi)

Η Άντρεα στην απόδραση της στο χωριό επέλεξε να φορέσει maxi φόρεμα με μεγάλα κουμπιά στο κέντρο συνδυάζοντας το με lace up πέδιλα σε καφέ απόχρωση.

Τα διακριτικά αξεσουάρ και η πλεκτή τσάντα έδωσαν μια ρομαντική διάθεση στο όλο chic look της. Φτου σου κοπελάρα μου!

2
Έλλη Αργυρίδου (Instagram: @ellie.argyridou)

Η Έλλη επέλεξε το Μιλάνο, μια από τις πιο fashionable πόλεις του κόσμου και ιταλιάνικος αέρας της ταιριάζει!

Συνδύασε την stripped παντελόνα με rainbow χρωματισμούς μαζί με μια off shoulder μαύρη μπλούζα με δαντέλα στα μανίκια! Τα γυαλιά ηλίου και η metallic τσάντα της ολοκλήρωσαν το look της δημιουργώντας μια κομψή εμφάνιση! 

3
Γεωργία Νικολάου (Instagram: @georgia.nicolaou)

Η Γεωργία επέλεξε να φορέσει το μαγιό της και να εντυπωσιάσει τόσο στη παραλία όσο και στο Instagram!

To ruffled bikini της αποτελεί trend για το καλοκαίρι και ο συνδυασμός της με την polka dot φούστα με κουμπιά στο πλάι είναι φανταστικός! Ολοκλήρωσε το σύνολο της με tiny sunglasses και χρυσά αξεσουάρ με αποτέλεσμα να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό! Wow!

Σας ευχαριστούμε!

Συνέχισε να μας κάνεις tag στο Instagram ή
να βάζεις το hashtag #studentlifetrends και μπορεί στο επόμενο άρθρο να είναι η δικιά σου φωτογραφία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending