fbpx

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να μαθαίνεις για νέα και προσφορές!

Θες να βλέπεις πρώτος/η τα άρθρα, τους διαγωνισμούς και τις προσφορές μας; Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην πιο κάτω φόρμα. Aυτόματα μπαίνεις σε διαγωνισμό για την κάθε σελίδα που επέλεξες να ακολουθείς:

  • StudentLife.com.cy – κέρδισε το απόλυτο φοιτητικό πακέτο που περιλαμβάνει Bean Bag, φραπεδιέρα, microwave, τοστιέρα και βραστήρα νερού!
  • Trends.com.cy – κέρδισε μια Morphe Eyeshadow Palette και ένα Sculpt and Blend 10 Piece Brush Set!
  • StudentLife Sports – κέρδισε την επίσημη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας!

*Οι διαγωνισμοί ολοκληρώνονται στις 31/8/2018. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας και θα ενημερωθούν προσωπικά.

No Fields Found.

Δες τις 3 κατηγορίες μας και επέλεξε από ποιες θα ήθελες να ενημερώνεσαι!

1
StudentLife.com.cy

Στο StudentLife.com.cy μπορείς βρεις ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό για νέους και φοιτητές. Τα χιουμοριστικά άρθρα, quiz, φωτογραφίες και βίντεο θα σου κρατούν συντροφιά χειμώνα και καλοκαίρι, αφού η κυπριακή επικαιρότητα είναι το φόρτε μας!

Συμπλήρωσε τη φόρμα πιο κάτω και κάνε εγγραφή για ενημερωτικό υλικό από το StudentLife.com.cy, και μπες στον διαγωνισμό για το απόλυτο φοιτητικό/νεανικό πακέτο που περιλαμβάνει ένα Bean Bag, μια φραπεδιέρα, ένα microwave, μια τοστιέρα και έναν βραστήρα νερού!

Δες εδώ και ακολούθησε το StudentLife.com.cy σε
Facebook & Instagram!

2
Trends.com.cy

Ίσως ό,τι πιο trendy και νεανικό κυκλοφορεί εκεί έξω. Ο συνδυασμός άρθρων, με συμβουλές για μόδα και ομορφιά και οι προσφορές που έρχονται αποκλειστικά μέσα από τη σελίδα του Trends.com.cy, είναι must για τους λάτρεις της μόδας! Όλα αυτά σε μια ολοκαίνουρια σελίδα, αφού πρόσφατα το StudentLife Trends που ήξερες, έχει γίνει Trends.com.cy.

Συμπλήρωσε τη φόρμα πιο κάτω και κάνε εγγραφή για ενημερωτικό υλικό από το Trends.com.cy, και μπες στον διαγωνισμό για μια Morphe Eyeshadow Palette και ένα Sculpt and Blend 10 Piece Brush Set.

Δες εδώ και ακολούθησε το Trends.com.cy σε
Facebook & Instagram!

3
StudentLife Sports

Ψαγμένα καθώς και χιουμοριστικά άρθρα για το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα για τον αθλητισμό. Μπορείς να τεστάρεις τις γνώσεις σου ανά πάσα στιγμή, παίζοντας τα quiz μας και να προκαλέσεις φίλους σου σε ένα άτυπο διαγωνισμό.

Συμπλήρωσε τη φόρμα πιο κάτω και κάνε εγγραφή για ενημερωτικό υλικό από το StudentLife Sports, και μπες στον διαγωνισμό για την επίσημη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας!

Δες εδώ και ακολούθησε το StudentLife Sports σε
Facebook & Instagram!

Θες να λαμβάνεις το πιο νεανικό ενημερωτικό υλικό και να διεκδικήσεις άπαιχτα δώρα;
Πήγαινε στη πιο πάνω φόρμα και κάνε εγγραφή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending