fbpx

Βούρτσα καθαρισμού Beurer FC 65: O τέλειος τρόπος να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμψει!

Είναι πολύ σημαντικό η κάθε γυναίκα να έχει τη δική της ρουτινά για περιποίηση της επιδερμίδας της. Είναι πολύ σημαντικό επίσης η διαδικασία που θα κάνει κάθε πρωί να είναι εύκολη και γρήγορη, για να είναι πάντα στην ώρα της.

Γι’ αυτό κι εγώ σκέφτηκα να σου δείξω τη δική μου καθημερινή ρουτίνα, για το πώς περιποιούμαι το πρόσωπό μου. Χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ το Beurer FC 65 Pureo Deep Clear και είδα απίστευτη διαφορά! Καθαρίζει με λεπτομέρεια το δέρμα και τους πόρους και κάνει την επιδερμίδα λεία, μαλακή και λαμπερή.

Ταυτόχρονα, είδα βελτίωση στην υφή του δέρματός μου, αλλά και μείωση στα στίγματα που είχα στο πρόσωπό μου. Μιας και έχω μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, το δέρμα μου τείνει να έχει αρκετά στίγματα, και η βούρτσα καθαρισμού Beurer FC 65 Pureo Deep Clear με βοήθησε πολύ.

Το Beurer FC 65 Pureo Deep Clear είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, και υπάρχει ειδική ρύθμιση για τις επιδερμίδες με ακμή. Είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση, είναι ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να το μεταφέρεις μαζί και στις διακοπές, αφού είναι πολύ μικρό και βολικό.

Πιο κάτω σου δείχνω ποια διαδικασία ακολουθώ για να καθαρίζω το πρόσωπό μου. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία πρωί και βράδυ αφού είναι τόσο γρήγορη και τόσο αποτελεσματική, που πλέον σταμάτησα και μια κακή συνήθεια που είχα: να αμελώ να καθαρίζω το πρόσωπό μου το βράδυ πριν κοιμηθώ, λόγω κούρασης.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι:

1
Εφάρμοσε σαπουνάκι ή gel καθαρισμού

2
Βρέξε ελαφρά το εξάρτημα βούρτσας

Αφού βρέξεις ελαφρά το εξάρτημα βούρτσας, ξεκίνα να τη χρησιμοποιείς πάνω στο πρόσωπό σου με ομοιόμορφες κινήσεις για να καθαρίσεις καλά το δέρμα σου. Μη βάλεις πίεση, γιατί ίσως να ερεθιστεί το δέρμα σου.

Φρόντισε να περάσεις το κάθε σημείο του προσώπου σου το πολύ 20 δευτερόλεπτα. Αν έχεις ακμή τότε, επέλεξε την ρύθμιση με το μπλε LED φως για να καταπολεμήσεις άμεσα τις ακαθαρσίες του δέρματος και τα σπυράκια.

Χρησιμοποίησε χλιαρό νερό για να αφαιρεθούν και τα τελευταία κατάλοιπα. Ακολούθως, με μια πετσέτα σκούπισε με ταμποναριστές κινήσεις το πρόσωπό σου.

3
Εφάρμοσε την lotion και την ενυδατική σου κρέμα

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου, επέλεξε το σωστό toner ή lotion που θα κλείσει τους πόρους σου για να μη γεμίσουν ακαθαρσίες. Τέλος, εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα που είναι ιδανική για τον τύπο δέρματός σου.

Ακολούθησε την ίδια διαδικασία πρωί και βράδυ και θα δεις τεράστια διαφορά στο πρόσωπό σου.

Μάθε περισσότερα για το Beurer FC 65 Pureo Deep Clear
στέλνοντας μήνυμα εδώ! 

Μάθε πού μπορείς να βρεις τα προϊόντα Beurer
και όλες τις σχετικές πληροφορίες
στέλνοντας μήνυμα ΕΔΩ!

Εσύ τι λες θα ήθελες να δοκιμάσεις
τη βούρτσα καθαρισμού Beurer Fc 65 στο πρόσωπό σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending