fbpx

Και όμως είναι γεγονός: Ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε το διάσημο μοντέλο!

Τι; Πώς; Πότε; Κι όμως ναι καλά διαβάσατε, ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε, όχι με την Selena Gomez, τον μεγάλο εφηβικό του έρωτα, αλλά με την Hailey Baldwin, το διάσημο μοντέλο και εννοείται ότι γίνεται χαμός.

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της Selena Gomez από τον Weeknd, και την επανασύνδεσή της με τον Justin Bieber, όλοι περίμεναν ότι ίσως αυτή τη φορά αντέξει στον χρόνο η σχέση τους.

Παρ’ όλα αυτά όχι, χώρισαν και πάλι και ο Justin Bieber είναι και πάλι μαζί με μια πρώην του, την Hailey Baldwin.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες πιο κάτω: 

Η γνωριμία τους ξεκίνησε από πολύ πιο πριν, το 2009, παρ’ όλα αυτά τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2015, όπου και οι δύο έλεγαν ότι είναι απλά φίλοι.

Λίγο πριν το τέλος του 2015, γύρω στον Δεκέμβρη, πήγαν μαζί διακοπές σε ένα τροπικό νησί και οι φήμες γίνονταν όλο και πιο έντονες.

December, 2015
January, 2016
January, 2016
January, 2016

Αρχές του 2016 ξεκίνησαν να ανεβαίνουν στα social media, “καυτές” φωτογραφίες με τον JB (Justin Bieber) και την HB (Ηailey Baldwin) να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται και όχι μόνο.

Δυστυχώς, η σχέση τους κράτησε πολύ λίγο, αφού μετά από λίγο καιρό ο JB άρχισε να βγαίνει και πάλι με τη Selena. 

December, 2014
December, 2014
April, 2015

Όπως και να έχει, μετά από 2 χρόνια, και αρκετές αλλαγές στις/στους συντρόφους τους, έγινε η επανασύνδεση. Και αυτή τη φορά δεν έχουν μια απλή σχέση, αφού τα δημοσιεύματα φουντώνουν ότι έχουν αρραβωνιαστεί.

June, 2018
Mid-June, 2018
July, 2018

Στενοί φίλοι από τον κύκλο του ζευγαριού επιβεβαίωσαν τη φήμη για αρραβώνα στο CNN News! Βέβαια, εκτός από τις φήμες, πήραν φωτιά και τα tweets που δημοσίευσε η οικογένεια του Justin και της Hailey, όπου με έμμεσο τρόπο έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στο ζευγάρι.

Είτε ισχύουν τα δημοσιεύματα, είτε όχι, εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε το ζευγάρι και να τους ευχηθούμε να παραμείνουν αγαπημένοι για αρκετό καιρό αυτή τη φορά!

Εσείς πόσο καιρό πιστεύετε θα αντέξει η σχέση τους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending