fbpx

5+1 remakes τραγουδιών & εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα MAD VMA 2018!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώθηκαν τα MAD Video Music Awards 2018 με μεγάλους χορηγούς την Coca-Cola και τα McDonald’s.

Όσο περνούν τα χρόνια, η συγκεκριμένη μουσική διοργάνωση έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση και κάθε χρόνο οι συντελεστές καταφέρνουν να πρωτοτυπήσουν όλο και περισσότερο, με μεγάλη επιτυχία.

Ειδικά με τα remakes τραγουδιών, γίνονται εξαιρετικές εμφανίσεις και επανέρχονται αγαπημένα τραγούδια που θα συνεχίσουμε να ακούμε και τους επόμενους μήνες!

Δες πιο κάτω τις live εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

1
Βαγγέλης Κακουριότης & Μαίρη Συνατσάκη – Κατάλληλες Προϋποθέσεις

Η ταλαντούχα Μαίρη Συνατσάκη, από τις πασαρέλες, την τηλεόραση και το YouTube, αποφασίζει να συναντήσει στη σκηνή ως τραγουδίστρια, τον Βαγγέλη Κακουριώτη για ένα ντουέτο που “άναψε φωτιές”.

2
Claydee & Κατερίνα Στικούδη – Dame Dame

Ανατρεπτική και sexy όπως μας έχει συνηθίσει η Κατερίνα Στικούδη, προκαλεί με την παρουσία της στο πλευρό του Ελληνο-Αλβανού τραγουδιστή Claydee, ξεσικώνοντας όλο το στάδιο.

3
Μελίνα Ασλανίδου & Demy – Aν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου

Αυτό κι αν είναι ντουέτο! Μελίνα Ασλανίδου και Demy, ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή των MAD VMA’s, για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Η μίξη έντεχνου ποιοτικού από τη μια και pop-νεανικού από την άλλη, κατάφεραν να δώσουν μια άλλη μορφή στη βραδιά.

4
Tamta, Mikolas Josef – Αρχές Καλοκαιριού

Μετά την αγάπη που έλαβε η Ελένη Φουρέιρα από τους Eurofans, ήταν αναπόφευκτο να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και άλλοι τραγουδιστές από τη Eurovision 2018.

Ο νεαρός Mikolas Josef, εκπρόσωπος της Τσεχίας στην Eurovision 2018, φθάνει στην Ελλάδα για να δώσει το παρόν του στα βραβεία, τραγουδώντας στο πλάι της εκρηκτικής και μοναδικής Τάμτα.

5
MELISSES & E. Παπαρίζου – Όλα Μοιάζουν καλοκαίρι

Ναι! Πιστεύω πολλοί ήταν αυτοί που θα ήθελαν να δουν μαζί σκηνικά την πανέμορφη Έλενα Παπαρίζου, με το εκρηκτικό συγκρότημα MELISSES σε ένα καλοκαιρινό mood.

6
Κωνσταντίνος Αργυρός feat. Courtney & Dj Kas – Λιώμα – Bodak Yellow

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο της βραδιάς! Ποιο είναι; Φυσικά ο γόης της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ανεβαίνει και τραγουδά το καινούριο του κομμάτι “Λιώμα”, με το γυναικείο κοινό να ξεσηκώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής του.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχώρισες στα φετινά MAD VMA’s 2018; Stay tuned για το Part 2!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending