fbpx

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Kylie Jenner που τους σόκαρε όλους θετικά!

Γνωρίζουμε όλοι πως η Kylie Jenner, η μικρή αδερφή της οικογένειας Kardashians, λατρεύει τις αισθητικές επεμβάσεις. Mιας και τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι επεμβάσεις που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα, έχει αλλάξει τόσο την εικόνα της που έγινε σχεδόν αγνώριστη. Και εκεί που νομίζαμε πως τίποτα δεν μπορεί να μας ξαφνιάσει, όσες επεμβάσεις κι αν κάνει, αυτή την αλλαγή της δεν την περιμέναμε!

Μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram φαίνεται ξεκάθαρα πως η Kylie αφαίρεσε τα lip fillers που είχε! Όταν ένας fan της παρατήρησε ότι δείχνει διαφορετική τότε η Kylie του απάντησε, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, ότι αφαίρεσε τα lip fillers.

Δες πιο κάτω την αλλαγή της Kylie Jenner:

Instagram @Kyliejenner

Αυτή ήταν η εικόνα με την οποία είχαμε συνηθίσει την Kylie μέχρι σήμερα. Μεγάλα, έντονα και σαρκώδη χείλη ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της! Όμως στα τελευταία της posts στο Instagram η διαφορά είναι αισθητή και τα χείλη της μικρότερα.

Instagram @Kyliejenner
Instagram @Kyliejenner
Instagram @Kyliejenner

Τα comments των fans της έπεσαν βροχή και τα σχόλια ήταν κυρίως θετικά. Μερικά από αυτά έλεγαν πως είναι πιο όμορφη με τη νέα της εικόνα και ότι την προτιμούν με πιο φυσικά χείλη! Εμείς ελπίζουμε πως αυτή η αλλαγή της θα είναι μόνιμη μιας κι έτσι έχει ένα πιο natural look!

Εσύ ποια εικόνα της Kylie Jenner προτιμάς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending