fbpx

Θεαματικοί αγώνες ΜΜΑ στην Κύπρο – Μάθε περισσότερα!

Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στις μεικτές πολεμικές τέχνες ανά το παγκόσμιο επέλεξε την Κύπρο για να πραγματοποιήσει μια βραδιά με θεαματικούς αγώνες με ξένους αθλητές. Αυτό από μόνο του είναι μια σπουδαία ευκαιρία για ορισμένα ανερχόμενα ταλέντα της Κύπρου που θα ήθελαν να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Οι αγώνες είναι 3 γύροι των 5 λεπτών και ένας αγώνας φτάνει στο τέλος του, όταν ο αντίπαλος βγει knock-out ή δεχτεί τεχνική υποταγής και παραδωθεί. Αν δεν γίνει κάτι από αυτά, ο νικητής καθορίζεται μετά από απόφαση των κριτών στο τέλος των τριών 5λέπτων.

Σπουδαίους αγώνες αναμένεται να δώσουν οι Vartan Aparian, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Τούρκο Murad Fahrettin και Στέφανος Χαραλάμπους, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Τούρκο Mumin Sen. Και οι δύο αγώνες είναι εξαιρετικά δύσκολοι αλλά οι αθλητές μας δηλώνουν πανέτοιμοι για ότι καλύτερο στον αγώνα.

Vartan: “Ετοιμαζόμαστε εδώ και 3 μήνες με τον Στέφανο με συστηματικές προπονήσεις για να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους πρωταθλητές. Είμαστε περισσότερο από έτοιμοι να δείξουμε την ομορφιά των μεικτών πολεμικών τεχνών σε όλο της το μεγαλείο.”

Στέφανος: “Ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε 2 επικίνδυνους αντιπάλους σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον πλανήτη μας. Είναι η ευκαιρία μας να αναδείξουμε τα ταλέντα που έχει να προσφέρει το νησί μας στις παγκόσμιες αρένες. Δεν θα αφήσουμε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη, είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας.”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending