Τράβηξαν τα βλέμματα στο πρωτάθλημα Beach Volley οι αθλητές μας!

Sports Photojournalist

Με δυνατά παιχνίδια συνεχίστηκε η 2η μέρα στη Γερμανία ενώ οι ομάδες μας δεν το έβαλαν κάτω ούτε λεπτό!

Όχι όπως τους άξιζε, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για τη δεύτερη μέρα ο Αντώνιος Λιοτατής και ο Γεώργιος Χρυσοστόμου. Στον πρωινό αγώνα, οι αθλητές μας αντιμετώπισαν το συγκρότημα της Αυστρίας που αποτελείτο από τους Friedl και Trummer, και έχασαν με σκορ 0 – 2 (22 – 24, 17 – 21). Τα σκορ των σετ δείχνουν πόσο κοντά ήμασταν. Στον απογευματινό αγώνα αντιμετώπισαν τους Αργεντινούς Nicolini και Bocalon, τους οποίους κέρδισαν με σκορ 2 – 1 (21 – 19, 19 – 21, 21 – 19) και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές μας γύρισαν το τρίτο σετ από 9 – 14! Σε περίπτωση νίκης προκρίνονται στον επόμενο γύρο ενώ σε περίπτωση ήττας οι αθλητές μας θα αγωνιστούν για τις θέσεις 9 – 16.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η γυναικεία ομάδα μας αφού η Ζόγια Κωνσταντοπούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, το πάλεψαν πάρα πολύ αλλά έχασαν από τις Αμερικάνες Coppola και Nuss με σκορ 1 – 2 (15 – 21, 21 – 19, 11 – 15). Στον απογευματινό αγώνα οι αθλήτριες μας, αντιμετώπισαν τις Ελβετές, Vergé-Dépré και Böbner και έχασαν με σκορ 1 – 2 (21 – 19, 16 – 21, 9 – 15). Οι αθλήτριες μας παρόλο που κέρδισαν το πρώτο σετ έχασαν τον αγώνα, όχι τόσο εύκολα όπως δείχνει το σκορ. Οι αθλήτριες μας, αγωνίζονται πλέον για τις θέσεις 17 – 24.

Η πορεία των ομάδων μας έχει τραβήξει τα βλέμματα και μόνο περηφάνια φέρνουν στο νησί μας τα αποτελέσματα και η εμφάνιση τους στα γήπεδα της Γερμανίας!