fbpx

3 στυλιστικά λάθη που έχει κάνει κάθε γυναίκα, τουλάχιστον μια φορά!

Θέλοντας να πετύχεις ένα fashion outfit είναι πολύ εύκολο να κάνεις κάποιο λάθος. Παρακάτω σου έχουμε 3 στυλιστικά λάθη που όλες έχουμε κάνει τουλάχιστον μια φορά.

Διαβάζοντας τα ίσως γελάσεις και σκεφτείς “ναι το έχω κάνει.” Είναι ευκαιρία λοιπόν να αποφύγεις επιλογές που μπορεί να καταστρέψουν το outfit σου.

Σκέψου ότι ακόμα και οι expert στον κόσμο της μόδας πέφτουν σε παραπτώματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρα από κάποια στυλιστικά λάθη που συμβαίνουν, δεν πρέπει να φοβάσαι να δοκιμάζεις τις νέες τάσεις της μόδας προσαρμοσμένες βέβαια στο δικό σου προσωπικό στυλ!

Δες εδώ τα 3 στυλιστικά λάθη:

1
Να φοράς λάθος size

Όλες έχουμε πάρει κάποια στιγμή ένα ρούχο το οποίο δεν ήταν στο μέγεθος μας, είτε γιατί μας άρεσε, είτε γιατί ήταν στις εκπτώσεις.

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά το αποτέλεσμα ένα: Τα πολύ στενά ή τα πολύ φαρδιά ρούχα μπορούν να καταστρέψουν ένα look, αν δεν εφαρμόζουν σωστά στη γυναίκα που τα φοράει.

2
Να φοράς λιγότερα για να είσαι sexy

Ίσως να έχεις συνδέσει πώς όσο πιο αποκαλυπτικό είναι ένα ρούχο τόσο πιο sexy θα είσαι. Όμως αυτή η άποψη είναι λάθος!

Δε χρειάζεται να δείξεις περισσότερο δέρμα για να είσαι ελκυστική στους άντρες. Αντιθέτως, πρέπει να αφήνεις και κάτι για τη φαντασία ενός άντρα. Μια chic γυναίκα είναι πάντα sexy!

3
Να φοράς λάθος εσώρουχο

Δεν υπάρχει χειρότερο στυλιστικό λάθος από το να φαίνεται το εσώρουχο μιας γυναίκας.

Φετινό trend είναι το λευκό, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το έχεις φορέσει με το κατάλληλο εσώρουχο! Επίσης, δώσε σημασία στο σουτιέν που φοράς όταν επιλέγεις ρούχα με ανοιχτή πλάτη.

Μπορείς να φορέσεις μόνο cups ή να βάλεις ένα σουτιέν που το κλείσιμό του φτάνει μέχρι στο κάτω μέρος της πλάτης, για να μη φαίνεται από το άνοιγμα.

Εσύ ποια από αυτά τα στυλιστικά λάθη έχεις κάνει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending