fbpx

To CIM προσφέρει υποτροφίες 50% για το πτυχίο Accounting & Finance!

Σκέφτεσαι να σπουδάσεις Accounting & Finance; Μάθε ότι το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, το 1ο Κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου, προσφέρει στις κτηριακές του εγκαταστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό, το πρόγραμμα BA Accounting & Finance του διεθνούς φήμης University of West London!

To CIM σε συνεργασία με το StudentLife.com.cy προσφέρουν 2 Υποτροφίες 50% για το 1ο έτος του προγράμματος UWL BA Accounting & Finance (3 Years), σε Λευκωσία και Λεμεσό, αξίας €3250 έκαστη.

Το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο και λαμβάνει κρατική χορηγία.


No Fields Found.


Το CIM είναι το πρώτο Κυπριακό Business School από το 1978

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) ιδρύθηκε το 1978 και είναι έτσι το πρώτο Κυπριακό Business School. Ξεκίνησε την λειτουργία του από τον Θεοφάνη Χατζηγιάννη και ομάδα διακεκριμένων καθηγητών τον Σεπτέμβριο του 1978 με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου.

Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του, οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό.

Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν Κυπριακό Ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών, αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

Το CIM προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε τομείς όπως: Marketing, Business Administration, Tourism, Banking, Finance, Human Resource κτλ. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία & Λεμεσό και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή.

Συνεργασία με το University of West London (UK)

Πέραν από τα δικά του προγράμματα, το CIM προσφέρει τη μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά πτυχία στην Κύπρο μέσω της κορυφαίας συνεργασίας με το Νο. 1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, το University of West London (UK). Η συνεργασία αφορά τα εξής προγράμματα σε Λευκωσία & Λεμεσό:

  • BA (Hons) Accounting & Finance (3 years)
  • BA (Hons) in Business Studies with Marketing (3 years)
  • LL.M. (Masters of Laws) in International Business & Commercial Law (12 months FT or 24 months PT)
  • M.Sc. Digital Marketing (12 months FT or 24 months PT)

Τα προγράμματα είναι αναγνωρίσιμα από το ΚΥΣΑΤΣ και λαμβάνουν κρατικής χορηγίας.

Όσο αφορά συγκεκριμένα το BA (Hons) Accounting & Finance (3 years), οι φοιτητές που συμπληρώνουν το ολοκληρωμένο τριετές πρόγραμμα λαμβάνουν το μέγιστο αριθμό εξαιρέσεων από το ACCA (9 από 14), με αποτέλεσμα να προσφέρεται στους Κύπριους μια μοναδική ευκαιρία τόσο για ακαδημαϊκή όσο και για επαγγελματική καταξίωση.

Η φιλοσοφία του CIM

Ο τίτλος σπουδών, πτυχιακός ή μεταπτυχιακός, που προσφέρεται στο μέτρο των απαιτήσεων της αγοράς, του προφίλ κι ασφαλώς των αξιώσεων του σπουδαστή, αποτελεί την επένδυση που θα προσδώσει στην καριέρα διαχρονική αξία και ασφαλείς προοπτικές. Έχοντας την αρχή αυτή ως γνώμονα, στελέχη της αγοράς επιλέγουν το Cyprus Institute of Marketing (CIM) για το επόμενο βήμα της σταδιοδρομίας τους εδώ και 40 χρόνια.

Τα πράγματα στην αγορά εργασίας είναι εξαιρετικά δύσκολα και οι δείκτες της ανεργίας συνεχώς αναρριχώνται. Στο CIM είναι περήφανοι για το γεγονός ότι έχουν πιθανόν το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης/επαγγελματικής ανέλιξης εντός 6 μηνών από την ημέρα αποφοίτησης, στην Κύπρο. Οι εξαιρετικές τους σχέσεις με τις επιχειρήσεις (π.χ. 9 Στρατηγικές Συνεργασίες με τις κορυφαίες κυπριακές και διεθνείς επιχειρήσεις όπως ΙΒΜ, Τράπεζα Κύπρου, Cablenet κτλ), το γεγονός ότι οι πολλοί καθηγητές είναι επαγγελματίες και το γεγονός ότι στο CIM η θεωρία συναντάται με την πρακτική, δίνουν στους αποφοίτους εξαιρετικές προοπτικές εργοδότησης.

1
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου πιο πάνω και διεκδίκησε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα UWL BA Accounting & Finance στο CIM!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending