fbpx

“MAMMA MIA: Here we go again!” – Δες τι θα περιλαμβάνει και πότε θα δούμε τη νέα ταινία!

Πριν 10 χρόνια το “Mamma Mia!” μας άγγιξε, μας συγκίνησε, αλλά κυρίως μας διασκέδασε! Φέτος, ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων επιστρέφει και υπόσχεται να μας κάνει να νιώσουμε ακριβώς όπως το πρώτο!

Μια ακόμη μέρα ξημερώνει στο ελληνικό νησί, με το όνομα “Καλοκαίρι” και βρίσκει τη Sophie, που πλέον διευθύνει τη βίλα, να αποχαιρετάει στην αποβάθρα του λιμανιού τις φίλες της Tanya και Rosie, ενώ της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Παρά το γεγονός ότι νιώθει ευτυχισμένη, έχοντας τον Sky στο πλευρό της, η Sophie παραδέχεται ότι θα ήθελε να έχει κοντά της και τη μητέρα της.

Τότε οι Tanya και η Rosie, με τη βοήθεια των Sam, Bill και Harry της αφηγούνται την ιστορία της μητέρας της, που ως ανήλικη έγκυος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, όπως να διευθύνει τη βίλα ή να ηγείται ενός γυναικείου συγκροτήματος, χωρίς να έχει την καθοδήγηση της μητέρας της.

Για μια ακόμα φορά, όπως ακριβώς και στο “Mamma Mia”, πρωταγωνιστές πέρα από το εξαιρετικό cast, είναι τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος των ’70s, ABBA, που “στολίζουν” την ταινία.

Το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού cast επιστρέφει για να ενσαρκώσει τους ρόλους που είχε και πριν 10 χρόνια, ενώ σε ρόλους έκπληξη θα εμφανιστούν ο Andy Garcia και η Cher.

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex στις 19 Ιουλίου 2018.

Θες περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K-Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending