fbpx

Όσα μας είπε ο Δημήτρης για ότι του αρέσει να “κυνηγά” στη ζωή του!

Όλοι έχουμε τα δικά μας χόμπι. Σίουρα πρέπει να έχουμε έστω και 1 χόμπι για να κάμνουμε κάτι που μας ευχαριστεί, αλλά και μας χαλαρώνει.

Ο Δημήτρης λοιπόν έχει το χόμπι του κυνηγιού – πάντα φυσικά στα επιτρεπόμενα όρια. Ένα χόμπι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εξάρτηση για τον ίδιο.

Δες πιο κάτω τους λόγους που ο Δημήτρης αγαπά αυτό το χόμπι:

1
Αγαπά τη φύση

Εν ωραία η φύση – κακά τα ψέματα, γι’ αυτό και του Δημήτρη αρέσκει του πολλά να γυρίζει στη φύση. Άλλωστε, η φύση και η θάλασσα ηρεμούν τον άνθρωπο. Ένεν έτσι που λαλούν;

Περπατά με τις ώρες, χαζεύκει ποτζιεί και ποδά και έχει και την ησυχία του μες στα κάκκαφα!

2
Ξυπνά που το χάραμα

Ντάξει, έχει άτομα που τούτο το πράμα εν μπορούν να το ακούν με τίποτε, αλλά για τον Δημήτρη εν μια καθημερινή συνήθεια.

Σηκώνεται που τες 5 το πρωί και εν έτοιμος για την δική του βόλτα στη φύση. Να μεν ξεχάσω την τέλεια εικόνα της ανατολής του ήλιου που βλέπει κάθε ξημέρωμα.

3
Η αγάπη του για τους σκύλους

Αγαπά πολύ τα σκυλιά για αυτό και έχει και καμιά 10ρκά. Αρέσκει του πάρα πολλά να τους έχει μαζί του έξω στη φύση και να τους εκπαιδέυκει – “εν τα μωρά του”

Βραβείο για τον ίδιο και την παρέα του είναι όταν του φκάλλουν το επιτρεπόμενο κυνήγι – τους λαγούς.

4
Η περίοδος του λαγού

Όπως του αρέσκει η φύση και οι σκύλοι, αρέσκει του και η περίοδος του κυνηγιού, γι’ αυτό και περιμένει την περίοδο αυτή πώς και πώς!

Άλλωστε η φύση, τα σκυλιά και η παρέα για τον ίδιο – δίνουν το αποτέλεσμα της αρπαγής του λαγού, που εν η χαρά του κάθε κυνηγιού.

5
Η παρέα

Ό,τι και αν κάμεις, σίουρα η παρέα κάμνει την διαφορά. Ο Δημήτρης λοιπόν πιάνει την παρέα του και ξεκινούν προς τα μακρινά μέρη της Κύπρου.

Εξάλλου, η παρέα εν να είναι μαζί σου στη διαδρομή του αυτοκινήτου, στο περπάτημα με τις ώρες στη φύση, αλλά και στη χαρά άμαν εν να πιάεις το λαγό.

6
Το πρόβλημα των γυναικών

Μαζί με το χόμπι του Δημήτρη, που ενδιαφέρει αρκετούς άντρες, υπάρχει και το πρόβλημα των γυναικών.

Ξέρω εσύ σαν γυναίκα θέλεις τον γυρό σου, ειδικά τζιείνη την Κυριακή που την εβάλαν ως μέρα του λαγού.

Εκνευρίζει σε που ξυπνά που το χάραμα και ύστερα έρκεται και θέλει να πέσει να τζιμηθεί. Τι εν να κάμεις; Άλλοι με τις μάππες, άλλοι με το κυνήγι εν να αντέξεις!

Ο καθένας με το χόμπι του. Εσένα αρέσκει σου το κυνήγι; Ποιο εν το δικό σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending