fbpx

Only in Cyprus: 5 εναλλακτικοί τρόποι να «τσιμπήσεις» κάτι στην παραλία!

Καλοκαίρι: σίγουρα θα έχεις πάει έστω και μια φορά στην παραλία. Η Κύπρος εξάλλου είναι το νησί που προσφέρει τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου. Δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς!

Έτσι, η εμπειρία στις παραλίες της Κύπρου θα σου μείνει αξέχαστη ακόμα και όταν… πεινάσεις κάτω από τον ήλιο.

Δες πιο κάτω τι μπορείς να βρεις:

1
Μπουμ μπουμ μπουμ

Δεν πρόκειται για τη Λεμεσό αυτή τη φορά, αλλά για τη Λάρνακα. Ο κύριος Χριστάκης Κρόκος είναι ίσως ο πιο διάσημος “πόμπατζιης” του νησιού.

Θα τον συναντήσεις να περιπλανιέται στις παραλίες της Λάρνακας, πουλώντας γλυκές αμαρτίες: τις  “πόμπες“. Φυσικά, εκτός από τις πόμπες που είναι το σήμα κατατεθέν του, μπορεί να σε γλυκάνει με τα σσιάμισσιη, τους λουκουμάδες και τις πισσίες του.

Αν λοιπόν, ήδη λιγουρεύτηκες και είσαι σε κάποια παραλία της Λάρνακας, κοίταξε γύρω σου και μπορεί να δεις τον κύριο Χριστάκη με το ποδήλατο του γεμάτο λιχουδιές.

2
Sexy Juice is here

Τι να πει κανείς για τους πλανόδιους πωλητές των διάσημων Sexy Juices που κυκλοφορούν, κυρίως στην παραλία του Nissi Beach στην Αγία Νάπα;!

Προς το παρόν, είναι άγνωστο από πού κρατάει η σκούφια τους, αλλά μπορούν να σε δροσίσουν, αν μη τι άλλο, με ένα sexy χυμό.

3
Μαχαλεπί λαλώ σου

Το μαχαλεπί μπορεί και να είναι το No. 1 παραδοσιακό γλυκό του καλοκαιριού.

Εάν βρεθείς σε κάποια παραλία της Λεμεσού, και όπως έμαθα στο Lady’s Mile, μπορεί να πετύχεις έναν κύριο που πουλά μαχαλεπί.

Άδραξε την ευκαιρία και απόλαυσε ένα δροσερό μαχαλεπί κάτω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.

4
Λατρεμένο παγωτό

Εννοείται ότι το παγωτό είναι η πιο διαδεδομένη επιλογή που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι σε κάποια παραλία. Στη Λεμεσό όμως, μπορείς πριν πας στην παραλία, να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό παγωτό που θα το ζηλέψει ο καθένας.

Υπάρχει -όπως πληροφορήθηκα- μια παγωταρία που μπορεί να σου προσφέρει από παγωτό γαλακτομπούρεκο, έως παγωτό κουμανταρίας. Μη διστάσεις να το απολαύσεις.

Tip: Ψάξε και για έναν τύπο στο Lady’s miles που πουλά χύμα παγωτά.

5
Φραουλένια απόλαυση

Αφού θα πας που θα πας παραλία, να σε πληροφορήσω ότι στο δρόμο για Μαζωτό, θα συναντήσεις κάτι μεγάλες πινακίδες με φράουλες.

Περνώντας τις πινακίδες, φτάνεις σε ένα μικρό μαγαζάκι που έχει λαχταριστές φράουλεςΝαι, ακόμα και το καλοκαίρι!

Εάν είσαι οπαδός της φράουλας, μπορείς να τις πάρεις μαζί σου στην παραλία. Εμείς να σου ευχηθούμε καλή όρεξη και καλά μπάνια.

Εσύ αλήθεια τι “τσιμπάς” στην παραλία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending