fbpx

Να πάω διακοπές με τη σχέση μου ή με τις φίλες μου;

Ιδού η απορία! Πολλές από εσάς μπήκατε στη διαδικασία να αποφασίσετε με ποιον είναι καλύτερα να πάτε διακοπές. Από τη μια σκέφτεστε ότι αν πάτε διακοπές με τις φίλες σας, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά από την άλλη αν δεν πας με τη σχέση σου τώρα πότε θα πας;

Όταν λέμε διακοπές, δεν εννοούμε μόνο στο εξωτερικό εννοείται. Μπορείς να πας διακοπές κάπου στην Κύπρο ένα διήμερο. Και αυτό διακοπές είναι! Όταν φεύγεις από το σπίτι σου, όπου και αν πας, θεωρείται διακοπές.

Και επειδή ξέρω ότι οι απόψεις διίστανται, και εγώ πραγματικά θέλω να σε βοηθήσω να πάρεις τη σωστή απόφαση, θα σου παρουσιάσω πιο κάτω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που βρήκα μέσα από έρευνες κι έτσι να μπορείς να αποφασίσεις εσύ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που εντοπίζεις στη σχέση με τις φίλες σου, αλλά και τον σύντροφό σου.

Δες εδώ:

1
Αν ταξιδέψεις με τη σχέση σου

Θετικά

Σίγουρα θα αναπτυχθεί ο ρομαντισμός ανάμεσα στο ζευγάρι. Σύμφωνα με έρευνες, 77% των ζευγαριών λένε ότι βελτιώνεται κατά πολύ η ερωτική ζωή τους. Το ταξίδι είναι η αφορμή να αναζωοπυρώσει η σχέση μεταξύ των δύο σε μια σχέση.

Ταυτόχρονα λένε ότι τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί πιο συχνά, έχουν μια πιο δυνατή και σταθερή σχέση που αντέχει πολύ περισσότερο, και ο λόγος είναι επειδή μοιράζονται εμπειρίες μεταξύ τους.

Όταν έχεις ζήσει πολλές και μοναδικές εμπειρίες με ένα άτομο, τότε στις δυσκολίες που έρχονται, σκέφτεσαι πόσα πέρασες με αυτό τον άνθρωπο και όλα λύνονται πολύ πιο εύκολα.

Επίσης, να ξέρεις ότι ο άντρας πάντα είναι ο πιο cool μεταξύ των δύο. Τι εννοώ; Σε μια αναποδιά στο ταξίδι ό,τι και αν συμβεί ο άντρας το παίρνει πιο χαλαρά, απ’ ότι η γυναίκα που είναι drama queen! Έτσι αυτό ίσως να σε κάνει κι εσένα να δεις πιο χαλαρά τα πράγματα.

Instagram: revolve
Αρνητικά

Από την άλλη αν δεν είστε ζευγάρι που διασκεδάζετε μαζί, και όταν βγαίνετε έξω μιλάτε ελάχιστα ή μιλάτε για τα πολύ τυπικά, ίσως να βαρεθείτε.

Αν θέλεις καθ’ όλη τη διάρκεια να βγάζετε φωτογραφίες, ίσως να μην του αρέσει και πολύ η ιδέα και ίσως αρχίσει να γκρινιάζει. Γι’ αυτό αν θέλεις να γεμίσεις το Instagram profile σου με φωτογραφίες, τότε το αγόρι σου να μην είναι η καλύτερη λύση για να ταξιδέψετε μαζί.

Να θυμάσαι ότι πάντα στο πρώτο σας ταξίδι, βλέπεις κάποια προτερήματα ή κάποια ελαττώματα του συντρόφου σου: δηλαδή πώς κοιμάται, πόσο τακτοποιημένος είναι, κλπ. Γι’ αυτό να προετοιμαστείς γιατί ίσως σε ξαφνιάσει είτε θετικά είτε αρνητικά αυτό που θα δεις!

2
Αν ταξιδέψεις με τις φίλες σου

Θετικά

Θα γελάσεις μέχρι σκασμού, ειδικά αν οι φίλες σου είναι τρελοκομεία και ξέρουν πάντα πώς να σε κάνουν να γελάσεις. Προετοιμάσου να κάνεις “κοιλιακούς” από το γέλιο! 

Θα μοιράζεστε τα ρούχα, τα καλλυντικά και τα νεσεσσέρ για μαλλιά. Αν νομίζεις ότι αυτό δεν είναι θετικό, τότε δεν ξέρεις τι πάει να πει να τα κουβαλάς όλα μαζί σου! Επίσης, θα κάνετε και τα ψωνάκια σας από τα μικρά souvenir shops και όχι μόνο!

Θα βγάλεις τις πιο τέλειες φωτογραφίες, ειδικά αν οι φίλες σου είναι τόσο addicted στο Instagram όσο κι εσύ! Να ξέρεις ότι θα έχεις υλικό να ποστάρεις όλο το καλοκαίρι!

Instagram: revolve
Αρνητικά

Αν πας διακοπές με τις φίλες σου, θα δυσκολευτείς στο θέμα του φαγητού. Ως γνωστόν τα κορίτσια είναι πιο ιδιόρυθμα ως προς το τι θα φάνε. Η μια της παρέας ίσως να θέλει πιο healthy επιλογή, η άλλη κάτι πιο γλυκό και πάει λέγοντας. Σίγουρα έχεις ζήσει ένα τέτοιο περιστατικό με την παρέα σου.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι το αγόρι σου αν δεν έχει πάει διακοπές με τους φίλους του, θα θέλει να σε “ελέγχει” λίγο περισσότερο, για το πού θα πας, μέχρι τι ώρα θα κάτσεις κλπ. Δεν τον αδικώ βέβαια, αφού μια παρέα μόνο με κορίτσια, είναι “πειρασμός” για τους υπόλοιπους.

Κάτι τελευταίο, αν σκοπεύεις να πας ταξίδι με κορίτσια που δεν πολύ-γνωρίζεις, τότε ξανά σκέψου το. Αν θέλεις να πας στο Hens trip μιας πολύ καλής σου φίλης, αλλά δεν έχεις τις ίδιες σχέσεις με όλες τις υπόλοιπες που είναι μαζί σας στο ταξίδι, τότε το πιο πιθανόν είναι ότι θα βαρεθείς και ότι θα περνάς αρκετό χρόνο στο κινητό σου.

Προσοχή: Εσύ τώρα πρέπει να κρίνεις ανάλογα με τις δικές σου φίλες και τη δική σου σχέση! Αν περνάς άψογα με το αγόρι σου, τότε μια κοινή εξόρμηση θα σας κάνει να ερωτευτείτε περισσότερο! ♥

Αν από την άλλη θέλεις να σφραγίσεις τη φιλία σου με τα αγαπημένα σου κορίτσια, μη διστάσεις να ταξιδέψεις μαζί τους!

Εσύ τελικά τι αποφάσισες να κάνεις; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending