fbpx

5 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σίγουρα του/της αρέσεις (αποδεδειγμένα)!

Έτσι για μπούμε στο κλίμα: Είσαι σε μια παρέα και κάποιος/α σου αρέσει… Μήπως του/της αρέσεις και εσύ;

Εμείς το ψάξαμε και βρήκαμε αποδεδειγμένα ποια είναι τα σημάδια που αποκαλύπτουν εάν του/της αρέσεις.

Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει όσα δεν λέμε με λόγια και τα δείχνουμε ασυναίσθητα με πράξεις.

Δες τα κύρια σημάδια πιο κάτω:

1
Μια ματιά σου μόνο φτάνει

Τα μάτια είναι ο καθρεύτης της ψυχής λένε πολλοί και όντως ισχύει σε αυτή την περίπτωση.

Σύμφωνα με τους James Preece και τον Alexander Ziff, γκουρού των σχέσεων, αν κάποιος ανοιγοκλείνει τα μάτια του πιο συχνά απ’ ότι συνήθως όταν μας μιλάει και μας κοιτάει, είναι μία σημαντική ένδειξη ότι ενδιαφέρεται.

Ο λόγος που τα μάτια του ανοιγοκλείνουν οφείλεται στο ότι η παρατεταμένη οπτική επαφή σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό που νιώθει για εμάς, τον κάνουν νευρικό.

2
Έλα πιο κοντά

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται και του/της αρέσεις, είναι γυρισμένο όλο του το σώμα προς εσένα. Προσπαθεί να έρθει όλο και πιο κοντά σου, μετακινώντας ίσως και την καρέκλα προς εσένα.

Επίσης, βγαίνουν αβίαστα πολλές φορές χειρονομίες και επιδιώκει το άγγιγμα. Η σωματική επαφή “κλείνει τα κενά μεταξύ δύο ανθρώπων, ούτως ώστε να νιώσει το άτομο πιο οικεία.

3
Γέλα μου, Χαμογέλα μου

Το χαμόγελο που σου χαρίζει αβίαστα είναι ακόμα ένα σημάδι ότι προσπαθεί να είναι φιλικός/ή, ευχάριστος/η και να σε τραβήξει προς το μέρος του/της.

Εφόσον σου αρέσει και εσένα, σε συμβουλεύω να ανταπόδωσεις το χαμόγελο.

Tip: Εάν φύγεις για λίγο, πρόσεξε αν θα χαμογελάσει μόλις επιστρέψεις και σε ξαναδεί στο οπτικό του πεδίο. Εάν χαμογελάσει, τότε σίγουρα του/της αρέσεις πραγματικά!

4
Σε πειράζει

Όπως αναφέρουν οι James Preece και Alexander Ziff, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες χρησιμοποιούν το πείραγμα ως τρόπο για flirt.

Από νεαρή ηλικία, τα αγόρια και τα κορίτσια κυνηγούν ο ένας τον άλλον, τραβούν τα μαλλιά ο ένας του άλλου και ούτω καθεξής.

Έτσι, αυτό συνεχίζεται και στην ενήλικη ζωή κάνοντας πλάκες και πειράγματα στο πρόσωπο που μας ελκύει. Εάν λοιπόν σου κάνει πλάκες, πάρ’ το σοβαρά! 

5
Σου βάζω δύσκολα

Μερικοί ανθρώποι -αν όχι όλοι- όταν τους αρέσει κάποιος, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, προσπαθούν να πείσουν το άλλο άτομο ότι δεν ενδιαφέρονται.

Για παράδειγμα, κάνουν αιώνες να απαντήσουν ένα μήνυμα. Αυτό γίνεται γιατί πιστεύουν ότι δεν πρέπει να είναι πολύ διαθέσιμοι από την αρχή, μπας και φοβίσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Εάν προσέξεις αυτήν τη συμπεριφορά στην αρχή, δώσε λίγο χρόνο και πού ξέρεις; Οι κανόνες του παιχνιδιού μπορεί να αλλάξουν υπέρ σου! 

Πρόσεξες τα πιο πάνω σημάδια στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending