fbpx

Οι πιο λαχταριστές επιλογές cheesecake τώρα στο ποτήρι σας μόνο στα Starbucks!

Ο απόλυτος γευστικός πειρασμός, το Cheesecake, σας περιμένει αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα Starbucks, όχι στο πιάτο, αλλά… στο ποτήρι! Τα νέα Cheesecake Frappuccino® σας προσκαλούν να αποδράσετε νοερά σε δροσερούς καλοκαιρινούς προορισμούς από την πρώτη έως την τελευταία γουλιά!

Τα νέα Cheesecake Frappuccino® στα Starbucks, συνδυάζουν γεύσεις φρούτων, καραμέλας και σοκολάτας, προσφέροντας μια ευχάριστη απόδραση από τα συνηθισμένα, που θα σας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία:

Blueberry Cheesecake Frappuccino®: Το κλασσικό αγαπημένο γλυκό σε μια νέα εκδοχή έτοιμο να το γευτείτε στο ποτήρι σας!

Ένα Frappuccino® με ζουμερά μύρτιλα (blueberry) σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πλούσια γαρνιτούρα με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου για ένα απολαυστικό καλοκαιρινό ρόφημα χωρίς καφέ. Ο απόλυτος μωβ καλοκαιρινός πειρασμός σας περιμένει!

Caramel Cheesecake Frappuccino®: Η απόλυτη αποθέωση της καραμέλας!

Caramel Cheesecake Frappuccino® με πλούσια σως καραμέλας, γαρνιρισμένο με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου, μέσα σε καραμελωμένο ποτήρι για την απόλυτη καραμελένια έκρηξη στο ποτήρι σας. Οι λάτρεις της καραμέλας θα το ερωτευθούν, χωρίς καμία αμφιβολία!

Mocha Cheesecake Frappuccino®: Cheesecake και Σοκολάτα; Τώρα οι καλύτεροι φίλοι!

Mocha Cheesecake Frappuccino® με λαχταριστή σκούρα σοκολάτα και γεύση που απογειώνεται χάρη στη σαντιγί και τα τραγανά τρίμματα μπισκότου. Η νέα απόλυτη σοκολατένια επιλογή που σίγουρα θα ξετρελάνει όλους όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σοκολάτα.

Έντονη εμπειρία καφέ με άρωμα…Κολομβίας

Οι λάτρεις του καφέ έχουν τη δυνατότητα αυτή την περίοδο να επιλέξουν τον μονοποικιλιακό καφέ Colombia Nariño Supremo ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματά τους στα καταστήματα.

Ο εκλεπτυσμένος αυτός καφές αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 2.000 μέτρων στην ηφαιστειογενή περιοχή και βουνό του Nariño, που αποτελεί την τέλεια πηγή για έναν σύνθετο και συνάμα κομψό σε γεύση καφέ με μέτριο σώμα και ζουμερή οξύτητα. Διακρίνεται για τις νότες bitter σοκολάτας, αρωματικών βοτάνων και καρυδιών.

Αυτό το καλοκαίρι, ζήστε έντονα την κάθε σας στιγμή
με τα νέα Cheesecake Frappuccino® μόνο στα Starbucks!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending