fbpx

5 καταπληκτικές μάσκες που ικανοποιούν κάθε τύπο μαλλιών!

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά στην εικόνα μας. Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να μην ασχολείται με τις τρίχες των μαλλιών της!

Είτε κοντά, είτε μακριά τα μαλλιά μας πρέπει πάντα να τα προστατεύουμε και να τα ενυδατώνουμε με τα κατάλληλα προϊόντα. Ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι που ο ήλιος και η θάλασσα τα φθείρουν ακόμα περισσότερο και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

Σ’ αυτό το άρθρο θα μάθεις ποια μάσκα μαλλιών ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου έτσι ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δες πιο κάτω τους τύπους μαλλιών και τις μάσκες που σου προτείνουμε:

1
Dry hair

Αναζωογόνησε την τρίχα σου με τη μάσκα για ξηρά μαλλιά Elvive Re-Nutrition της L’Oreal και δες γρήγορα αποτελέσματα! Η συγκεκριμένη μάσκα μυρίζει υπέροχα και περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την τρίχα να βρει τη χαμένη της ελαστικότητα και να αποκτήσει μεταξένιο άγγιγμα!

Μπορείς να τη βρεις εδω!

2
Thin hair

Αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα που σπάει με το παραμικρό, τότε σου προτείνουμε την Masqiontense από την Kerastase για πλούσια θρέψη και επανόρθωση. Η μάσκα αυτή έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα το καταλάβετε από το πρώτο κιόλας λούσιμο!

Μπορείς να τη βρεις εδω!

3
Curly/Wavy hair

Η Curl Defining Pudding από την χρυσή σειρά της Pantene Pro-V, αναδομεί την τρίχα και παρέχει παράλληλα όλα τα συστατικά που έχουν ανάγκη τα μαλλιά με μπούκλες για να δείχνουν λαμπερά και υγιή. Δοκίμασέ την και δες τις φυσικές σου μπούκλες να γίνονται όπως τις ονειρεύτηκες!

Μπορείς να τη βρεις εδω!

4
Oily Hair

Χρησιμοποιήσε την μάσκα αργίλου πριν το λούσιμο και άφησε την για λίγο να δράσει. Η συγκεκριμένη απορροφά το σμήγμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα του τριχωτού μέρους του κεφαλιού αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση φρεσκάδας από τις ρίζες.

Μπορείς να τη βρεις εδω!

5
Colored Hair 

Τα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά έχουν αυξημένες ανάγκες φροντίδας γα να διατηρήσουν το λαμπερό τους χρώμα. Η μάσκα προστασίας χρώματος για βαμμένα μαλλιά Holistic Hair Care-Color Protection Hair Mask από την Apivita προσφέρει εντατική φροντίδα και διατηρεί τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος καθυστερώντας το ξεθώριασμα.

Μπορείς να τη βρεις εδω!

Εσύ γνωρίζεις ποια μάσκα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για τα μαλλιά σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending