fbpx

3 παλέτες σκιών που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου συλλογή!

Κάθε καλοκαίρι η γκαρνταρόμπα σου γεμίζει με χρώμα και τα σκούρα ρούχα μπαίνουν στην άκρη για λίγους μήνες! Αυτό θα κάνεις και στο νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τα eyeshadow palettes σου.

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού είναι τα έντονα μάτια με φωτεινά, shiny χρώματα που θα δώσουν extra λάμψη στο πρόσωπο σου! Θα κλέψεις τις εντυπώσεις καθώς θα ανεβάσουν τόσο το makeup look σου όσο και τη διάθεση σου!

Εμείς ψάξαμε και ρωτήσαμε την ανερχόμενη make up artist Ελίνα Λαού και μας προτείνει 3 φανταστικά eyeshadow palettes που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Δες ποια είναι αυτά:

1
Eye Shadow X 9: AMBER TIMES NINE της MAC

Για τις πιο λαμπερές σου εμφανίσεις επέλεξε τη παλέτα της MAC στην οποία θα βρεις από καφέ αποχρώσεις μέχρι και χρυσές σκιές με glitter!

Τοποθέτησε στο βάθος του ματιού τις σκούρες αποχρώσεις, ενώ στην εσωτερική πλευρά των ματιών σου εφάρμοσε τη χρυσή σκιά κάνοντας φυσικά blend με λίγη ροζ απόχρωση!

Βρες την παλέτα εδώ

2
NYX Ultimate Shadow Palette της Nyx

Βάλε χρώμα στη ζωή σου και κυρίως στα μάτια σου! Εφάρμοσε μπλε σκιά στα μάτια σου, που αποτελεί hot trend της φετινής σεζόν ή αν είσαι ακόμη πιο τολμηρή τότε δοκίμασε το κίτρινο και το πράσινο.

Οι επιλογές με αυτή την eyeshadow palette της Nyx είναι αμέτρητες! Be extra girl!

Βρες την παλέτα εδώ

3
Mixology Sweet & Warm

Φωτεινές, shimmery σκιές σε γήινες αποχρώσεις που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου βρίσκονται σ’ αυτή την μοναδική eyeshadow palette από τα Sephora!

Η παλέτα χωρίζει τους χρωματισμούς σε ομάδες δημιουργώντας τέλειους συνδυασμούς. Τοποθέτησε τις έντονες αποχρώσεις στο κινητό βλέφαρο και τα πιο φωτεινά χρώματα στο εσωτερικό του ματιού κάνοντας έτσι τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

Βρες την παλέτα εδώ

Εσύ ποια παλέτα θα βάλεις πρώτη στο νεσεσέρ σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending