fbpx

Το SHARK έφερε το #BOTB και η ομάδα του StudentLife το βγάζει στην παραλία!

Η διάσημη φράση από το SHARK Energy Drink, “Bring Out The Beast” ξεκίνησε με ένα σκοπό: Να παρακινήσει τους ανθρώπους να γιορτάσουν τη μοναδικότητα και την ελευθερία τους. Ένα κίνημα που μέσα από τα χρόνια έδειξε στο κόσμο τι σημαίνει να είσαι περήφανος γι΄αυτό που είσαι!

Φέτος το καλοκαίρι το SHARK γιορτάζει για ακόμα μια φορά! Με σκοπό να παρακινήσει τους ανθρώπους στις παραλίες να δείξουν πόσο καλά περνούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, το SHARK Energy Drink δημιούργησε το #BOTB (Bring Out the Beast).

Το κινήμα “How Do You Bring Out Your Beast” υποστηρίζει το κλασσικό, πλέον,  “Bring Out The Beast” και καλεί τον κόσμο να δείξει πώς βγάζουν το “τέρας” από μέσα τους!

SHARK Energy: How do you Bring Out Your Beast? #BOTB

Στα πλαίσια λοιπόν, του #BOTB η ομάδα του StudentLife σε καλεί να ανεβάσεις φωτογραφίες από τις εξορμήσεις σου στην παραλία και να τις συνοδέψεις με τα #BOTB και #BOTBeach. Με τον τρόπο αυτό, δεν είσαι μόνο μέρος μιας cool και fun κοινότητας αλλά μπαίνεις και στον διαγωνισμό για μια ξεχωριστή ολοήμερη εμπειρία στην Πάφο και στο Blue Lagoon!

Δείξε μας λοιπόν, πώς περνάς στην παραλία, βάλε τα hashtag #BOTB και #BOTBeach στο προφίλ σου στο Instagram και κέρδισε εσύ και 4 φίλοι σου μια αξέχαστη εμπειρία στο Blue Lagoon στην Πάφο!

Μπορείς να δεις περισσότερα για τον διαγωνισμό, εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending