fbpx

Διασκέδαση με χειροτεχνίες για τα παιδιά στο The Mall of Engomi!

Την δημιουργικότητα και την φαντασία τους, για να φτιάξουν χειροτεχνίες με θέμα το καλοκαίρι επιστράτευσαν μαθητές στο The Mall of Engomi.

Το εμπορικό κέντρο φιλοξένησε 32 παιδιά από την παιδική λέσχη του Πολυδύναμου Κέντρου Έγκωμης σε χώρο που διαμορφώθηκε κατάλληλα, φτιάχνοντας τις χειροτεχνίες υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της παιδαγωγού Δήμητρας Χρίστου.

Η εκδήλωση, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να εξωτερικεύσουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν, ηλικίας 10 με 12 ετών, έκαναν το πρωινό τους πιο δημιουργικό φτιάχνοντας πρωτότυπες χειροτεχνίες, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά.

Η κ. Χρίστου, τους βοήθησε να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, αφού δημιούργησαν το δικό τους κάδρο του θαλάσσιου κόσμου, έφτιαξαν τρισδιάστατους ανεμόμυλους, διακόσμησαν χαμογελαστούς ήλιους και σχημάτισαν πολύχρωμα τρισδιάστατα ψάρια.

“Η χαρά που παίρνουν τα παιδιά με την συμμετοχή τους σε δημιουργικές κατασκευές, μας δίνει και εμάς κίνητρο και όρεξη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Είναι σημαντικό για εμάς οι μαθητές να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες τους βοηθάει να ανακαλύψουν τις δεξιότητες και κλίσεις τους”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής.

Μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας, το The Mall of Engomi συνεχίζει την σειρά προγραμμάτων που διοργανώνει με σκοπό την εκπαίδευση του κοινού για διάφορα θέματα που αφορούν στην κοινωνία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending