fbpx

Μάθε γιατί δεν πρέπει να χάσεις το αναμενόμενο Mission Impossible 6 στους κινηματογράφους!

Υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που μπορεί να φέρει κάθε αποστολή εις πέρας! Ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να μπει μπροστά σε κάθε κίνδυνο για το καλό της ανθρωπότητας!

Ο Tom Cruise επιστρέφει, καλύτερος από ποτέ, ως Ethan Hunt στο “Mission: Impossible – Fallout” για να δώσει στο φετινό καλοκαίρι δράση χωρίς τέλος!

Μία σημαντική αποστολή της IMF (Impossible Mission Force) καταλήγει άσχημα και οι συνέπειες για τον κόσμο είναι οδυνηρές.

Σύντομα ο Hunt θα βρεθεί να μάχεται ενάντια στο χρόνο, κυνηγημένος από δολοφόνους και πρώην συμμάχους του, τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Μετά από 3 χρόνια ένα από τα πιο γνωστά franchise του παγκόσμιου κινηματογράφου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να μας προσφέρει ότι και τα προηγούμενα: Δράση που κόβει την ανάσα!

H 6η συνέχεια του “Mission Impossible” χαρακτηρίστηκε ήδη από αρκετούς κριτικούς ως η καλύτερη της σειράς, αφού ο Tom Cruise δίνει πραγματικό ρεσιτάλ action hero!

Το Fallout ουσιαστικά πήρε όλα τα καλά στοιχεία των προηγούμενων 5 “Mission Impossible” που έκαναν τη σειρά ταινιών μια από τις κλασικότερες στην ιστορία των action movies και τα πήρε σε άλλο επίπεδο!

Το blockbuster του καλοκαιριού αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex στις 30 Αυγούστου 2018.

Θες περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K-Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending