fbpx

Tα σχόλια που ακούει (πάντα) κάθε γυναίκα την ώρα που προσπαθεί να παρκάρει!

Εντάξει κοπέλες, πρέπει να το παραδεχτούμε ότι το παρκάρισμα έννεν το φόρτε μας. Εννοείται υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εμείς οι υπόλοιπες σπάνια θα παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας που την πρώτη, χωρίς να κάμουμε μια τόόόόση δα πισινή.

Και εννοείται, κάθε μα κάθε φορά που πρέπει να παρκάρουμε, έσσιει κάποιον που πίσω μας τζιαι σχολιάζει (= θάφκει) τις δεξιότητες μας στο παρκάρισμα.

Ας κάμουμε ένα σενάριο: είσαι μια ωραία και μοιραία γυναίκα τζιαι μάσσιεσαι να παρκάρεις Δευτέρα πρωί. Μετά που μισή ώρα, τζιαι αφού απέρριψες είδη 3 parkings, γιατί ενόμιζες ότι εν σε φορεί, ήβρες 1 που σου άρεσε τζιαι είσαι έτοιμη να παρκάρεις.

Σίουρα θα βρεθεί κάποιος να σου την πει. Τζιαι συνήθως αυτός ο κάποιος εν ένας εκ των παρακάτω ατόμων.

Ποιοι εν τούτοι οι τύποι; Πάμε να τους δούμε!

1
Typical Κυπραίος

Πρώτον και καλύτερο έχουμε τον typical Κυπραίο, που το να σχολιάζει εν η δουλειά του! Θωρεί σε ότι μάσσιεσαι να δεις αν σε φορεί να παρκάρεις, αλλα τζιείνος βιάζεται, παίζει σου την πουρού ασταμάτητα, τζιαι φωνάζει σου:

Άτε κούκλα μου έσπασες μας. Εν θωρείς ότι φορεί να παρκάρουν 3 τανκς τζιαι ένα κρουαζιερόπλοιο τζιαμέ; Αλλά όι εσένα τζιαι έναν αεροδιάδρομο να σου αφήναμε να παρκάρεις, πάλε εν να ενόμιζες ότι εν σε φορεί.”

2
O φορτηγατζιής

Ο classic φορτηγατζιής εν να σου πει κάτι σαν το εξής:

Άτε ρε μάνα μου, έχουμε τζιαι δουλειές, εν να μείνουμε δαμέ; Έλεος δηλαδή ρε κουμπάρε, δυσκολεύκεται να το παρκάρει μέσα σε 2 γραμμές. Αφού εν μπορείς μάνα μου ίντα πιάνεις μεγάλο αυτοκίνητο τζιαι εν το κουμαντάρεις; Πότε έπιαες το δίπλωμα σου σιόρ, μες στη νύχτα;

3
Ο πανταχού παρών γραφικός

Τούτος ο τύπος εν να πεταχτεί που το πούποτε τζιαι εν να προσπαθήσει ολόψυχα να σε βοηθήσει να παρκάρεις. Τζιαι ξεκινά τζιαι φωνάζει:

“’Ελα έλα έσσιεις, έλα, ώπααα, γύρισ’ το γύρισ’ το, δεξιά ναι, κανεί, έλα έλα, ώπα κανεί τζιαι εν να τη δώκεις του πισινού σου.”

4
Η άλλη γυναίκα

Παραδόξως, οι γεναίτζιες εν συνηθίζεται να δείχνουν επιείκεια στο παρκάρισμα των άλλων γυναικών. Μπορεί να πει:

Καλάν, εν παλαβή τούτη; Κύριε ελέησον! Εσταμάτησε ούλλη την κυκλοφορία για να παρκάρει! Έτο κάτι έτσι γεναίτζιες θωρούν οι άντρες να παρκάρουν τζιαι μετά φκάλλουν μας ούλες άχρηστες.”

Σαμπώς τζιαι εν θα στρίψει τώρα στο άλλο στενό να παρκάρει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Ποιο απο τα πιο πάνω έτυχε να σου πουν; Ξεχάσαμε κάτι; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending