fbpx

To Voici La Mode Group στο πλευρό του Ελληνισμού.

Μετά τα τραγικά γεγονότα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο με τις πυρκαγιές στην περιοχή Αττικής, ο Όμιλος Voici La Mode έσπευσε να στηρίξει τους Ελλαδίτες συνανθρώπους μας, προσφέροντας το ποσό των €5000, μέσω του τηλεμαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, «Με αγάπη για την Ελλάδα».

Μια βαθιά αίσθηση της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, ο όμιλος δεν μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος ενώπιον του ανείπωτου πόνου που βίωσαν και βιώνουν ακόμη πάνω από εκατόν άνθρωποι και οι οικογένειές τους.

Ο Όμιλος που ιδρύθηκε το 1948 και δραστηριοποιείται στην Κύπρο και Ρουμάνια, αντιπροσωπεύει κάποια από τα αγαπημένα brands στο χώρο της μόδας όπως: Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans,  και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Κυπρίων όχι μόνο, για την ανώτερη ποιότητα και εκλεπτυσμένο γούστο όλων των προϊόντων που προσφέρει (μόδα για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί, είδη σπιτιού, τρόφιμα).

Παράλληλα ο όμιλος δραστηριοποιείται και στο τομέα της εστίασης από το 1998 με τα Café La Mode, που θεωρούνται πλέον σημεία αναφοράς.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending