fbpx

5+1 παιχνίδια που ανακοινώθηκαν στο Ε3 2018 και δεν πρέπει να χάσεις!

Το Electronic Entertainment Expo (E3) είναι ένα event που γίνεται κάθε χρόνο στο Los Angeles Convention Center. Φέτος το Ε3 πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Ιουνίου. Εκεί οι εταιρείες παρουσίασαν και φέτεος καινούρια παιχνίδια και λογισμικά.

Φυσικά οι gamers περιμένουν με ανυπομονησία ποια παιχνίδια θα ανακοινωθούν, γι’ αυτό συλλέξαμε τα 5+1 πιο hot παιχνίδια που έχουν εμφανιστεί στο Ε3 2018 και σου τα παρουσιάζουμε!

Βρες όλους τους νέους τίτλους παιχνιδιών στα καταστήματα Bionic Electronics και στο bionic.com.cy!

1
Marvel’s Spider-Man (PS4)

Το καινούριο παιχνίδι της Insomniac Games και της Sony Interactive Entertainment έχει ως πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σούπερ-ήρωα πολλών, τον Spider-Man. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια open-world Νέα Υόρκη, όπου ο παίχτης έχει την ευκαιρία να την εξερευνήσει όπως ο Spider-Man αλλά και ως το alter-ego του, ο Peter Parker.

Ο βασικός ανταγωνιστής είναι ο αρχηγός της συμμορίας Inner Demons, ο Mister Negative, αλλά ο Spider-Man έχει την ευκαιρία να έρθει αντιμέτωπος και με άλλους super-villains όπως τον Rhino, Vulture και Shocker. Με την καινούρια καινοτομία στα γραφικά, πλοκή και το σύστημα μάχης το Marvel’s Spider-Man αναμένεται να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα της σειράς!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Σεπτεμβρίου 2018

2
Last Of Us II (PS4)

Το Last Of Us διαδραματίζεται σε ένα κόσμο όπου η πλειοψηφία του πλανήτη έχει μολυνθεί από έναν ιό που τους μετατρέπει σε επιθετικά πλάσματα (Infected). Όσοι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από τον ιό, ζουν σε ελεγχόμενες ζώνες καραντίνας μακριά από τους Infected.

Το παιχνίδι ακολουθεί τον Joel, έναν λαθρέμπορο, και την Ellie, μια έφηβο υπό την προστασία του Joel. O Joel και η Ellie προσπαθούν να βρουν την θεραπεία στον ιό και παλεύουν για επιβίωση από τους Infected. Το Last Of Us είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα βραβεία έχοντας κερδίσει πάνω από 240 Game Of The Year και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών!

Το Last Of Us II trailer μας δείχνει την Ellie μετά από μερικά χρόνια, να βρίσκεται σε μία σύναξη κάποιων ανθρώπων πιθανότατα σε μία ζώνη καραντίνας. Μετά την βλέπουμε να προσπαθεί να εισβάλει σε μία βάση κάποιων ανθρώπων χρησιμοποιώντας τεχνικές που είχε μάθει από τον Joel στο πρώτο παιχνίδι.

H εταιρεία δημιουργός Naughty Dog κάνει πάντως καλά την δουλειά της, κρύβοντας μας πολλά από την ιστορία του παιχνιδιού όπως το πού είναι ο Joel και αν είναι ζωντανός, καθώς και ποιος είναι ο ρόλος της Ellie τώρα! Αν κρίνουμε από το πρώτο παιχνίδι, τότε το Last Of Us II θα είναι και αυτό ένα από τα must παιχνίδια που θα πρέπει να παίξουμε!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Θα ανακοινωθεί αργότερα

3
Assasin’s Creed Odyssey (PS4, XBOX ONE, PC)

Η πετυχημένη σειρά παιχνιδιών Assasin’s Creed της Ubisoft συνεχίζεται! Από τις Σταυροφορίες μέχρι την Αρχαία Αίγυπτο και την Βικτωριανή Εποχή στο Λονδίνο, το Assasin’s Creed έρχεται στην Αρχαία Ελλάδα του 5ου αιώνα π.χ. με τίτλο Assasin’s Creed Odyssey.

Ο παίχτης έχει την επιλογή να διαλέξει μεταξύ δύο απογόνων του Βασιλιά Λεωνίδα, του Αλέξιου και της Κασσάνδρας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το δόρυ του Βασιλιά Λεωνίδα που τώρα είναι σφυρηλατημένο σε ένα πανίσχυρο σπαθί! Το Assasin’s Creed Odyssey φέρνει επίσης και επιλογές με διάφορες απαντήσεις σε διαλόγους, έτσι ώστε ο παίχτης να έχει περισσότερη ελευθερία στην πλοκή του παιχνιδιού.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Οκτωβρίου 2018

4
Anthem (PS4, XBOX ONE, PC)

Η BioWare και η Electronic Arts ίσως να έχουν δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα third-person shooter games. Ο λόγος φυσικά για το Anthem, ένα παιχνίδι το οποίο σε αφήνει να εξερευνήσεις ένα πανέμορφο αλλά και επικίνδυνο κόσμο μαζί με έως 3 φίλους σου!

Σε αυτό το ταξίδι ο παίχτης έχει την επιλογή να διαλέξει μεταξύ κάποιων πανίσχυρων πανοπλιών (Javelins). Το κάθε Javelin μπορεί να κάνει απίστευτους ελιγμούς και να πετάξει, ενώ έχει φυσικά τις δικές του ικανότητες σε μια μάχη.

Το Ranger Javelin ειδικεύεται σε ένα πιο all-rounded game-play και είναι το πρώτο Javelin που αποκτάς. Το Colossus Javelin είναι αυτό που αντέχει τα περισσότερα χτυπήματα και ζημιά. Το Interceptor Javelin ειδικεύεται σε γρήγορους ελιγμούς μάχης και το Storm Javelin μπορεί να πετά για περισσότερη ώρα από τα υπόλοιπα Javelins.

Το Anthem είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια και δεν πρέπει να το χάσεις!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Φεβρουαρίου 2019

5
Fallout 76 (PS4, XBOX ONE, PC)

Η Bethesda Game Studios φέρνει το ένατο παιχνίδι στην πετυχημένη σειρά Fallout! Για όσους δεν είναι γνώριμοι με την συγκεκριμένη σειρά δεν πειράζει. Το Fallout διαδραματίζεται σε μία post-apocalyptic Αμερική (μετά από παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο) τον 22ο και 23ο αιώνα.

Ο παίκτης έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει κάποιες αποστολές, να δει την ιστορία του Fallout να ξετυλίγεται, αλλά και την ανευθυνότητα των ανθρώπων αφού έχουν σχεδόν καταστρέψει τον πλανήτη. Το Fallout 76 είναι online-multiplayer prequel των γεγονότων που έχουν γίνει στην σειρά και ο παίχτης μπορεί να παλέψει τέρατα και να ολοκληρώσει αποστολές με ακόμα 3 φίλους του.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Νοεμβρίου 2018

6
Forza Horizon 4 (XBOX ONE, PC)

https://youtu.be/VmQNo8xtcAg

Το Forza Horizon 4 είναι ένα open-world racing παιχνίδι με πάνω από 450 αυτοκίνητα και το εντέκατο παιχνίδι στην σειρά Forza Horizon. Οι παίκτες έχουν την επιλογή μέσω του route creator να δημιουργήσουν δικούς τους αγώνες.

Το Forza Horizon 4 διαδραματίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι εξοπλισμένο με το σύστημα dynamic weather, με το οποίο ο καιρός αλλάζει αναπάντεχα και το σκηνικό προσαρμόζεται με βάση την εποχή του χρόνου!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2 Οκτωβρίου 2018

Βρες όλα τα παιχνίδια στην Bionic Electronics και stay tuned για τις νέες κυκλοφορίες!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending