fbpx

Νέα περίοδος αιτήσεων εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019!

Έως τις 28 Αυγούστου 2018 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εισδοχής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, δέχεται για δεύτερη φορά το 2018 αιτήσεις για 4 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα, με έναρξη σπουδών τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ακόμα, προσφέρονται θέσεις σε αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης καθώς και η δυνατότητα εξ αποστάσεως πανεπιστημιακής εκπαίδευσης των Κύπριων εθνοφρουρών όσο υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους.

Με ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία και καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες. Προσαρμοσμένες στις ανάγκες εργαζομένων και μη, οι σπουδές στο ΑΠΚΥ δεν απαιτούν τη φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας, κάτι που είναι απαραίτητο μόνο στις τελικές εξετάσεις, σε εξεταστικά κέντρα που οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και -υπό προϋποθέσεις- σε τρίτες χώρες.

Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ: www.ouc.ac.cy

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και στο admissions@ouc.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending