fbpx

Τρέξε στο πάρκο με την Cablenet και το Δρό.Με.Α. Racing!

Τι θα έλεγες εάν το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου τα άφηνες όλα και έτρεχες ή περπατούσες στο καταπράσινο πάρκο Αθαλάσσας;

Το σωματείο δρομέων “Δρό.Με.Α. Racing” σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς διοργανώνουν για ένατη συνεχή χρονιά τον αγώνα “Cablenet Run the Park” προσκαλώντας τακτικούς, αλλά και αρχάριους δρομείς να ανακαλύψουν μια όαση πρασίνου στην πρωτεύουσα, συμμετέχοντας σε μια διοργάνωση η οποία στηρίζει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Ο αγώνας περιλαμβάνει ατομικό δρόμο 5χλμ, αλλά και εταιρικό αγώνα 5χλμ, που θα διεξαχθεί στη μνήμη του Ανδρέα Μαυρίδη, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της Cablenet.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος άτομα 16 χρόνων και άνω, καταβάλλοντας το αντίτιμο συμμετοχής των €10, που περιλαμβάνει προσωπικό αριθμό και αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού. Εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο www.dromearacing.com.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 8:30π.μ στην είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 ετών στους αγώνες είναι η γραπτή συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Η παραλαβή των προσωπικών αριθμών συμμετοχής θα γίνεται ανήμερα του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης, από τις 7:00 π.μ. έως τις 8:00 π.μ.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και αγώνας 800μ για παιδιά έως 13 χρόνων, με δωρεάν συμμετοχή και εκκίνηση στις 9:20πμ. Οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα μεταξύ 7:00π.μ. και 8:00 π.μ.

Όλα τα έσοδα του εταιρικού φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου θα διατεθούν προς ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με συγγενή καρδιοπάθεια.

Πέρα του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, ο αγώνας “Cablenet Run the Park” στέλνει το περιβαλλοντικό μήνυμα της προστασίας των πάρκων, τα οποία αποτελούν πόρους ζωής αλλά και ιδανικούς χώρους για υπαίθρια άσκηση, με στόχο ένα πιο υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Μέγας Χορηγός του αγώνα είναι η Cablenet, διαχρονικός υποστηρικτής του σωματείου Δρό.Με.Α Racing. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ, το φυσικό μεταλικό νερό Κύκκος και τη Webarts, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.dromearacing.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending