fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους φοιτητές γιατί θέλουν (ή οχι) να επιστρέψουν στο πανεπιστήμιο!

Σίγουρα αν σπούδαζες ή σπουδάζεις ακόμα, ίσως να θυμάσαι τι ένιωθες όποτε πλησίαζαν οι μέρες για να επιστρέψεις στο πανεπιστήμιο.

Έτσι, ρωτήσαμε 5 Κύπριους φοιτητές για το ώως νιώθουν τώρα που θα γυρίσουν στο πανεπιστήμιο. Εκείνοι μας απάντησαν, είτε με χαρά είτε με λύπη.

Δες τις απαντήσεις που πήραμε πιο κάτω:

1
 Γιώργος, 22 χρονών

  • “Προσωπικά, εν θέλω να γυρίσω πίσω. Απλά, γιατί βαριέμαι τις τόσες ώρες που εν να κάνω μες στο αεροπλάνο για να πάω Αγγλία τζιαι ότι έχω να μετακομίσω μόλις πάω πίσω… Ενώ αν ήταν ούλλα έτοιμα, εν θα είχα πρόβλημα να πάω. Οι φίλοι μου ενθαρρύνουν με, παρόλο που ίδιοι παραπονιούνται που μετακομίζουν από… Λάρνακα στη Λευκωσία!”

2
Έλενα, 19 χρονών

  • “Χαίρομαι που θα επιστρέψουμε πίσω, γιατί θα είμαστε όλη η παρέα μαζί ξανά, αφού όλοι μένουν σε άλλες πόλεις το καλοκαίρι! Θα οργανώνουμε να βγαίνουμε έξω και θα πηγαίνουμε σε social events και clubs!

3
Πέτρος, 23 χρονών

  • Εν θα μου κάμει ιδιαίτερη διαφορά, αφού πάλι σπίτι μου θα μένω, ενώ όλοι μου οι φίλοι θα παν εξωτερικό! Τέλος πάντων, μπορεί να πάω να τους επισκεφτώ καμιά φορά! Επίσης, σκέφτομαι που τα τώρα τις νύχτες που θα περνώ με τους συμφοιτητές μου μέσα στα labs, να «προσπαθούμε» να διαβάσουμε για τις εξετάσεις. Ξέρω ότι σε κάποια φάση, μετά από τους πρώτους 2 μήνες, εν να παρακαλώ να τελειώσει το πανεπιστήμιο όσο πιο γρήγορα γίνεται!”

4
Κωνσταντίνα, 20 χρονών

  • Είμαι ενθουσιασμένη να πάω πανεπιστήμιο και να δω όλους μου τους φίλους από το εξωτερικό. Είμαι περίεργη να γνωρίσω τους νέους μου συγκατοίκους και ελπίζω να είναι καλά άτομα, ενώ θέλω πάρα πολύ να δω πώς θα είναι τα καινούρια μου μαθήματα! Όμως, θα μου λείψει πολύ η Κύπρος και τα άτομα εδώ!”

5
Νικολέτα, 19 χρονών

  • Θέλω να γυρίσω πίσω στο πανεπιστήμιο για τα καινούρια μου μαθήματα και για να δω ποιοι καθηγητές τα διδάσκουν, ενώ παράλληλα και για να συναντήσω τους φίλους που έκανα εκεί!”

Επιστρέφεις και εσύ στο πανεπιστήμιο; Τι άλλο σου έλειψε (ή όχι) από τη φοιτητική ζωή; Γράψε μας το σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending