fbpx

Οι νέες φοιτητικές εστίες στην Κύπρο που θα θέλει να μείνει ο κάθε φοιτητής!

Ξεκινάς ή συνεχίζεις σύντομα τις σπουδές στην Κύπρο; Αν η απάντησή σου είναι θετική, τότε ξέρεις πως επακόλουθο της απόφασής σου είναι και η φοιτητική διαμονή σου.

Ίσως ξεκίνησες τις διαδικασίες για να βρεις κάποιο διαμέρισμα κοντά στο πανεπιστήμιο σου, είτε με συγκάτοικο, είτε μόνος/η.

Ήξερες όμως ότι οι φοιτητικές εστίες, αποτελούν ακόμη μία εναλλακτική επιλογή για τη διαμονή σου καθώς σπουδάζεις; Ειδικά αν τα χαρακτηρίζει μια μοντέρνα και άνετη άποψη!

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν πιο κάτω τις αναμενόμενες φοιτητικές εστίες που θα αλλάξουν την άποψή σου για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο:

1
Πού θα βρίσκονται;

Τα «UNIC Residences», του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC), θα βρίσκονται στη Λευκωσία, και δε θα έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από αντίστοιχες εστίες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, στη δημοφιλή περιοχή της Μακεδονίτισσας, όπου και θα βρίσκονται, μπορείς να είσαι μέρος μιας ξεχωριστής πανεπιστημιούπολης του UNIC, που περιλαμβάνει 20 σύγχρονα πανεπιστημιακά κτήρια.

Στη γειτονιά υπάρχουν σε πολύ κοντινή απόσταση περισσότερα από 70 εστιατόρια, καφετέριες, μπυραρίες και μπαράκια.

2
Τι θα περιλαμβάνουν;

Θα αποτελούνται από 3 ξεχωριστά συγκροτήματα κτηρίων – το SIX, το U (διαθέσιμα από Σεπτέμβριο 2018) και το TRIANGLE (διαθέσιμο από Σεπτέμβριο 2019). Όπως θα δεις και στις πιο κάτω φωτογραφίες, πρόκειται για ίσως τις πιο εντυπωσιακές φοιτητικές εστίες στην Ευρώπη!

Αν αναρωτιέσαι τι μπορούν να σου προσφέρουν, εκτός από ένα μέρος για να κοιμάσαι, μάθε πως θα έχεις πολλές επιλογές για φαγητό, χαλάρωση και διασκέδαση αφού θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • 6 εστιατόρια και καφετέριες
  • ένα αποκλειστικό μπαρ και lounge στον τελευταίο όροφο του SIX
  • 3 γυμναστήρια
  • αίθουσες τηλεόρασης
  • χώρους παιχνιδιών
  • χώρους μελέτης και αναψυχής
  • 6 μπαγκαλόους με ιδιωτικό κήπο

Μάθε περισσότερα για τα UNIC Residences ΕΔΩ!


3
Οι εντυπωσιακές επιλογές δωματίων και χώρων που μπορείς να βρεις:

U Residence (2018)

Θα περιέχει 399 δωμάτια, σε 7 ορόφους καθώς και 4 καφετέριες και εστιατόρια.


SIX Residence (2018)

Διαχωρισμένο σε 6 ενωμένους πύργους, θα περιέχει 307 πολυτελή δωμάτια σε 12 ορόφους με εντυπωσιακή θέα.


Triangle Residence (2019)

Με 153 δωμάτια και εντυπωσιακά rooftop bungalows, είναι σίγουρο πως θα αποτελεί παράδειγμα εκλεπτισμένης αρχιτεκτονικής.

4
Το εντυπωσιακό roof bar που θα θέλουν να επισκέπτονται ανεξαιρέτως όλοι!

Το UNIC Clubhouse, στον 12ο όροφο του SIX Residence θα είναι ένα εντυπωσιακό rooftop restaurant, lounge και pool bar το οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται αποκλειστικά τα μέλη της κοινότητας του UNIC.

Αν προσπαθούν να βρουν τρόπο να κρατήσουν τους φοιτητές από το πρωί μέχρι τη νύχτα στο ίδιο μέρος, μάλλον θα το πετύχουν. Εμείς απλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας τις φωτογραφίες των εστιών του!

5
Πότε θα γίνει η επίσημη λειτουργία των UNIC Residences;

Τα SIX και U θα καλωσορίσουν τους φοιτητές, απόφοιτους, και το διδακτικό, ερευνητικό, και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, από το φθινόπωρο του 2018. Η λειτουργία του TRIANGLE θα ακολουθήσει το φθινόπωρο του 2019.

Τι λες; Πείστηκες κι εσύ να μείνεις σε κάποια από αυτές τις φοιτητικές εστίες; (Εμείς πάντως ναι!)


Μάθε περισσότερα για τα UNIC Residences ΕΔΩ!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending