fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις αντιδράσεις τους με τη χρέωση τσαντών όποτε ψωνίζουν!

Νομίζω εκατάλαβες ότι που την 1η Ιουλίου -τζιαι εμείς στην Κύπρο- πιερώνουμεν τις τσάντες.

Η αλήθκεια για εμάς τους Κυπραίους, τούτη η εφαρμογή της νομοθεσίας εν μας βολεύκει τζιαι πολλά. Εμείς μάνα μου, ψουμνίζουμε ένα σωρό πράματα – εν τζιαι κανούν μας 2-3 τσεντούες! Η προστασία του περιβάλλοντος, όμως θέλει θυσίες!

Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριους/Κύπριες για τις αντιδράσεις τους με τη χρέωση τσαντών μαζί με τα ψώνια τους.

Δες τις απαντήσεις τους:

1
Άννα, 38 χρονών

  • “Σάμπου τζιαι αρκίσαμε λλίον να εφαρμόσουμε τη νομοθεσία για την τσάντα, αλλά άτε! Κάλλιο αργά παρά ποτέ“. Ένεν πάντα τελευταίοι που φτάνουμε;”

2
Δημήτρης, 40 χρονών & Νεόφυτος, 45 χρονών 

  • “Εν καλό τούτο με τη χρέωση τσάντας για τα ψώνια μας. Ο Κυπραίος όμως, πρέπει να χρεώνεται 10 ευρώ την τσάντα για να μεν την αγοράσει. Μόνον έτσι αν θα υπάρξει προστασία του περιβάλλοντος”!

3
Σοφία, 25 χρονών

  • Είμαι θετική με τούτη την αλλαγή γιατί εν να περιοριστεί η ρύπανση του περιβάλλοντος. Στην αρχή εν λλίο δύσκολο γιατί ξιάνουμεν να πάρουμε τσάντες μαζί μας, αλλά άμαν γίνει συνήθεια εν να είναι μια θετική εξέλιξη“.

4
Ανδρέας, 26 χρονών 

  • Συμφωνώ με την εφαρμογή της νομοθεσίας – εν να συνηθίσουμε όπως εσυνηθίσαν τζιαι οι άλλοι λαοί. Εν να έχουμε την τσεντούα μας στο αυτοκίνητο τζιαι να τα βάλουμε μέσα – αν δεν την έχουμε εν να τα φορτωνούμαστε ώστε να συνηθίσουμε“!

5
Ελένη, 67 χρονών

  • Αγόρασα την τσεντούα μου τζιαι παίρνω τη συνέχεια μαζί μου – εν έχει πρόβλημα για ‘μένα. Έχω τζιαι το καροτσάκι μου για τα ψώνια τζιαι βάλω τα τζιμέσα, αν ξιάσω την τσεντούα μου”!

Εσένα ποια εν η αντιδρασή σου για τη χρέωση τσάντας με τα ψώνια σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending