fbpx

5 απρόσμενες καταστάσεις που σίγουρα θα σου συμβούν καθώς σπουδάζεις!

Τα φοιτητικά χρόνια έχουν πει πολλοί πως είναι τα καλύτερα. Άσχετα με το άγχος που ζεις συχνά-πυκνά λόγω εξετάσεων και εργασιών, οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες είναι αξέχαστες.

Πολλές φορές όμως, αρκετές από αυτές τις εμπειρίες δεν έχουν πάντα την επιθυμητή έναρξη (ή κατάληξη).

Με απλά λόγια, έτυχε στους περισσότερους φοιτητές (αν όχι σε όλους), μια απρόσμενη κατάσταση που δεν ήταν πάντα σε θέση να αντιμετωπίσουν καθώς σπούδαζαν.

Σου μαζέψαμε τις κυριότερες και ξαφνικές καταστάσεις που μπορούν να σου τύχουν καθώς σπουδάζεις:

1
Θα χάσεις το λεωφορείο ή δε θα έχεις βενζίνη

Είτε έχεις δικό σου αυτοκίνητο, είτε παίρνεις το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο, σίγουρα μια φορά η τύχη δεν θα είναι μαζί σου (ή δεν θα τα υπολογίσεις σωστά).

Και τι κάνεις; Πάρ’ το χαλαρά. Τηλεφωνείς στον/στην κολλητό/ή σου για να σου φέρει καύσιμα και αν έχεις ήδη καθυστερήσει για το μάθημα, ευκαιρία να πάτε για ένα καφέ!

2
Θα μείνεις άυπνος/η όλη νύχτα για να τελειώσεις μια εργασία

Είναι περίοδος εργασιών και ξέρεις πως δεν βγαίνει μέσα σε μια νύχτα η έρευνα και η ετοιμασία 2000 λέξεων που ζήτησε ο καθηγητής σου.

Παρ’ όλ’ αυτά, εσύ κρατάς τις “φοιτητικές παραδόσεις” και δεν αγγίζεις την εργασία μέχρι να έρθει η τελευταία μέρα.

“Τι θα κάνω τώρα;” σκέφτεσαι. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και αν δεν προλάβεις… να εύχεσαι να έχεις καλό καθηγητή για να σου δώσει παράταση.

Μάθε τώρα για το “18-25 Πακέτο Νέων” της Τράπεζας Κύπρου και τα προνόμια που σου προσφέρει!

3
Θα περάσεις (ή θα κοπείς) σε μάθημα ενώ δεν το περίμενες

Είναι εκείνα τα δύσκολα μαθήματα, που ο καθηγητής μιλάει και εσύ δεν καταλαβαίνεις, για τα οποία αφιερώνεις ολόκληρα μερόνυχτα μέχρι να τα παπαγαλ… διαβάσεις σωστά! Υπάρχουν όμως και τα εύκολα μαθήματα που τα παίρνεις χαλαρά και ανοίγεις βιβλίο την τελευταία μέρα. Άρα, 2 είναι τα πιθανά σενάρια για το πώς θα εξελιχθούν αυτές οι καταστάσεις:

1) Θα περάσεις το δύσκολο μάθημα χωρίς να το περιμένεις, μιας και κάτι που έγραψες, ήταν τελικά σωστό!

2) Θα κοπείς το  εύκολο μάθημα χωρίς να το περιμένεις, μιας και ήσουν απροετοίμαστος και έγραψες μια εντελώς άσχετη απάντηση!

Για το πρώτο αποτέλεσμα θα χαρείς και ο ενθουσιασμός σου δεν θα κρύβεται… για το δεύτερο, μάλλον την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός.

4
Θα χάσεις σημαντικό μάθημα επειδή ξενύχτησες (ή παραήπιες) την προηγούμενη

Σε παίρνουν τηλέφωνο και σε καλούν στη must-φοιτητική βραδιά του εξαμήνου. Δεν γίνεται να τη χάσεις, παρόλο που έχεις μάθημα την επόμενη μέρα στις 09:00 το πρωί, και ο καθηγητής θα σας πει τι θα περιλαμβάνει η τελική εξέταση.

Σκέφτεσαι: “Φυσικά και έχει προτεραιότητα το πάρτυ! Μαθήματα έχω κάθε μέρα ενώ το πάρτυ συμβαίνει μόνο μια φορά”. Πίνεις, χορεύεις, διασκεδάζεις… Και σε βρίσκουν τα ξημερώματα.

Ξυπνάς με hangover στις 11:00, και έχεις ήδη χάσει το μάθημα. Η λύση; Ζήτα σημειώσεις από τους συμφοιτητές σου κι άραξε στον καναπέ σου ανεβάζοντας video και φωτογραφίες από την προηγούμενη βραδιά.

5
Θα ξεμείνεις (έστω μια φορά) από λεφτά

Είσαι κάπου έξω και συνειδητοποιείς πως ξέμεινες από μετρητά, ενώ το υπόλοιπο του λογαριασμού σου δείχνει €0; Για να μην ζητάς δανεικά από τους φίλους σου και να μην σε τρώει το άγχος, πάρε το “18-25 Πακέτο Νέων” της Τράπεζας Κύπρου και αξιοποίησε το eOverdraft Account που σου προσφέρει. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις χρεωστικό όριο μέχρι και €1,200 και έκπτωση στο επιτόκιο μέχρι και 0,25%!

Επιπλέον, με το Πακέτων Νέων της Τράπεζας Κύπρου έχεις:

  • χρεωστική κάρτα Visa τεχνολογίας Contactless για ευκολότερες συναλλαγές,
  • δωρεάν αναλήψεις από ATM διεθνώς,
  • συμμετοχή στο Σχέδιο Ανταμοιβή με εκπτώσεις σε καταστήματα σε όλη την Κύπρο,
  • και άλλα προνόμια!

Μάθε περισσότερα για το “18-25 Πακέτο Νέων” της Τράπεζας Κύπρου και τα προνόμια που σου προσφέρει εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending