fbpx

5+1 λόγοι για να πας και φέτος στο Flying Away Festival!

Και ναι, πλησιάζουν οι μέρες για το 12ο Flying Away Art & Music Festival, “THE GAME”!

Το Concepto TORO παρουσιάζει και φέτος το πιο όμορφο και δημιουργικό φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής στην Κύπρο, και φέρνει για 3 μέρες κοντά μας 150+ καλλιτέχνες, 74 art stalls, live μουσική από αγαπημένους dj’s και τραγουδιστές, street food, lounge area, παιχνιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα φεστιβάλ;!

Πότε;

Πήγαινε στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018.
Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 00:00

Πού;

Στο γήπεδο του Ορφέα, στη Λευκωσία. #θασεδωστογηπεδο

Δες πιο κάτω τους 5 κύριους λόγους που θα σε πείσουν να μην χάσεις με τίποτα το φετινό Flying Away Festival:

 

1
Γνώρισε νέους Κύπριους καλλιτέχνες και δες μοναδικές δημιουργίες τους

Κύριο όραμα του Φεστιβάλ είναι η προσφορά στα κοινά και τον πολιτισμό, στηρίζοντας και προβάλλοντας συμπολίτες μας. Δίνει έτσι την ευκαιρία σε νέους και νέες του τόπου μας να αναδείξουν τις δημιουργίες τους.

Στο Flying Away λοιπόν θα δεις σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια: πίνακες ζωγραφικής, illustrations, fine art, installations, graphic design, photography, art & crafts, jewellery design, fashion design και άλλα είδη τέχνης. Μπορείς να παραγγείλεις ή να αγοράσεις επί τόπου όποιο έργο σε ενθουσιάσει!

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ανερχόμενοι Κύπριοι καλλιτέχνες έχουν καταξιωθεί μέσα από το φεστιβάλ, δίνοντας το παράδειγμα ότι η τέχνη, η μουσική και η δημιουργικότητα μπορούν να ανθίσουν στην Κύπρο αν τους δοθεί η απαραίτητη προβολή.

2
Μεγάλη απήχηση σε κόσμο που το ακολουθεί

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για 12 συνεχόμενη χρονιά και έχει δημιουργήσει ένα πιστό κοινό. Χρόνο με τον χρόνο γίνεται πιο αγαπητό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η προσέλευση παρουσιάζει συνεχώς αυξητική τάση.

Κάθε χρόνο επισκέπτονται το 3ήμερο φεστιβάλ, πάνω από 15,000 άτομα για να απολαύσουν τις συναυλίες και ό,τι άλλο παίζει στο γήπεδο του Ορφέα.

3
Απόλαυσε street food και παγωμένη μπύρα

Διασκέδαση χωρίς φαγητό και ποτό γίνεται; Μπορείς να δοκιμάσεις street food και να γευτείς συνταγές από διάφορες χώρες του κόσμου: Ιταλία, Γερμανία, Ασία, και φυσικά την κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα. Παρέα πάντα με παγωμένη μπύρα!

Αν από την άλλη είσαι vegetarian, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις χορτοφαγικές νοστιμιές που θα έχει εκεί. Μην ξεχάσεις να φας λουκουμάδες, παγωτό και να πιεις δροσιστικούς χυμούς.

4
Διασκέδασε με live μουσική 

Κάθε μέρα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις live συναυλίες! Συγκεκριμένα:

  • Στις 7 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν:
    • οι C:REAL, ένα από τα πιο ξεχωριστά pop-rock συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα μας ταξιδέψουν με διαχρονικά μουσικά κομμάτια,
    • ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο αγαπημένος Κύπριος ερμηνευτής, θα μας κάνει να φωνάξουμε δυνατά “Χέρια Ψηλά” και να τραγουδήσουμε μαζί άλλες τόσες επιτυχίες του! 
  • Στις 8 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν:
    • ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η μπάντα του είναι έτοιμοι να “κάνουν ταξίδι για να μας βρούν”, αλλά και να μας κάνουν να χορέψουμε σε “ρυθμούς πυροσβεστήρα” και όχι μόνο.
    • οι ΜΠΛΕ με την η αγαπημένη τραγουδίστρια Τζώρτζια θα κάνουν την σκηνή να “πιάσει φωτιά” κάνοντάς μας να διασκεδάσουμε στο full!
  • Στις 9 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν:
    • οι Locomondo, όπως κάθε χρόνο θα μας ξεσηκώσουν σε ρυθμούς reggae, και θα τραγουδήσουμε μαζί το “Δεν προλαβαίνω”, “Γαμήλιο Πάρτυ” και όλες τους τις επιτυχίες!

5
Όλα τα πιο πάνω σε προσιτή τιμή

Η τιμή για τη γενική είσοδο είναι 10 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 15 ετών ή είσοδος είναι δωρεάν! Τα παιδιά κάτω των 17 θα πρέπει να έρθουν στο φεστιβάλ με τους γονείς τους.

Απολαμβάνεις δηλαδή live μουσική, έκθεση δημιουργιών και γενική ψυχαγωγία, με 10 ευρώ κάθε βράδυ. Παράλληλα, μπορείς να φέρεις και το σκυλάκι σου παρέα.

6
Υποστήριξε το φιλανθρωπικό σωματείο “ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ”

Πηγαίνοντας στο φεστιβάλ θα στηρίξεις τη δράση του φιλανθρωπικού σωματείο “ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ”.

Αν σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου το αδερφάκι ή το ανιψάκι σου, σίγουρα πρέπει να περάσεις από τις δημιουργικές δραστηριότητες που ετοιμάζουν οι “ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ” και συνδυάζουν μάθηση και παιχνίδι! Θα υπάρχουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μεγάλο ξύλινο Jenga, Twister, φιδάκι, ΧΟΧ, και άλλα παιχνίδια.

Απλά να ξέρεις ότι θα μπορείς να προσφέρεις μια μικρή εισφορά 2 ευρώ στο σωματείο για την οικονομική ενίσχυσή του.

Για νέα και περισσότερες πληροφορίες, μείνε συντονισμένος στο Facebook page Flying Away Art & Music Festival.

// Διοργανωτής & Παρουσιαστής: Concepto TORO
// Υπο την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας
// Μέγας Χορηγός: Carlsberg
// Κύριοι Χορηγοί: Οργανισμός Νεολαίας, Refan, Kemanes Print Shop, Costa Coffee, OSEL
Το Flying Away Art & Music Festival είναι επίσημος υποστηρικτής και χορηγός του φιλανθρωπικού σωματείου ‘ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ’.

Θα σε δω στο γήπεδο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending