fbpx

Σου βρήκαμε τον χώρο που θα θέλεις να περάσεις όλη σου τη μέρα αν είσαι φοιτητής!

Μπορεί να λατρεύουμε τον απίθανο χώρο εργασίας μας στο StudentLife, όμως μια αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες είναι πάντα ευπρόσδεκτη και μας εμπνέει!

Έτσι, πρόσφατα αποφασίσαμε με την Χριστίνα Αργυρού, Chief Εditor του Trends.com.cy, να πάρουμε τα laptops μας και να βρεθούμε σε ένα υπέροχο φοιτητικό χώρο για να εργαστούμε και… όχι μόνο!

Πρόκειται για την ολοκαίνουρια καφετέρια Coffeeology 101 που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες, ο χώρος μοιάζει περισσότερο με χώρο εργασίας της Google, παρά με καφετέρια πανεπιστημίου.

1
Πώς ήταν το περιβάλλον;

Φθάνοντας, είχαμε μείνει έκπληκτοι από το πόσους πολλούς διαφορετικά διαμορφωμένους χώρους είχαμε να επιλέξουμε. Κάθε γωνιά είναι μοναδικά σχεδιασμένη και διακοσμημένη έτσι ώστε να μην βαριέσαι ποτέ!

Κι εννοείται, είχαμε διαφωνία για το σημείο που θα κάτσουμε για να δουλέψουμε: στη βιβλιοθήκη, στα γραφεία τύπου κοντέινερ (wow!), στο πολύ μοντέρνο μακρύ γραφείο, ή στη μοντέρνα σειρά από γραφεία με διαχωριστικά;

Τελικά, καταλήξαμε σε μία μέση λύση. Ότι κάθε μια ώρα θα αλλάζουμε χώρο για να δούμε πού έχουμε περισσότερη έμπνευση!

2

3

4

5

6
Τι παραγγείλαμε;

Η συνέχεια μας βρήκε στο bar, εννοείται, αφού έπρεπε να πάρουμε τις απαραίτητες “προμήθειες” γιατί… νηστικό αρκούδι, αρνείται να δουλέψει!

Ανάμεσα στις τόσες επιλογές που είχαμε, πήραμε τα αγαπημένα κλασικά ροφήματα που αρέσουν στους πλείστους: freddo espresso και smoothie. Τα συνοδεύσαμε με wrap αβοκάτο-κοτόπουλο και με σάντουιτς ολικής με τόνο και μαγιονέζα!

Στο Coffeology 101 μπορείς να βρεις ό,τι τραβά η όρεξή σου, από snacks όπως πίτσες, αλμυρά, ή και πιο healthy επιλογές όπως γιαουρτάκια, σάντουιτς, φρέσκους χυμούς.

7

8
Τι άλλο μπορείς να κάνεις εκεί;

Στον χώρο περάσαμε αρκετές ώρες, χωρίς να το καταλάβουμε! Αυτό οφείλεται στο ότι ο χώρος και το περιβάλλον εκεί είναι τέλεια διαμορφωμένα που μας ενθουσίασαν, αλλά και στο ότι βρίσκονταν εκεί κι άλλοι φοιτητές κι έτσι παίρναμε θάρρος να συνεχίσουμε κι εμείς τη δουλειά μας!

Ενδιάμεσα φυσικά κάναμε ένα μικρό break στο living room του Coffeeology 101. Γελάσαμε αρκετά παίζοντας ποδοσφαιράκι και μπιλιάρδο, και μετά χαλαρώσαμε εκεί στο καθιστικό με την τηλεόραση!

Έτσι κι εσύ, όταν νιώθεις τον εγκέφαλό σου να καίγεται από το πολύ διάβασμα, έχεις κάπου να κάνεις ένα break και μετά να συνεχίσεις! Βέβαια, απαρατήρητη δε θα μπορούσε να περάσει ούτε η βεράντα της καφετέριας, καθώς είναι τεράστια και περιβάλλεται από πράσινα αναρριχητικά φυτά. Ότι πρέπει δηλαδή για να απολαύσεις καφέ παρέα με τους συμφοιτητές σου.

9

Γιατί είναι must να πας;

Το Coffeeology 101 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και προσεγμένο μέρος που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Είμαστε σίγουροι πως θα γίνει και το δικό σου στέκι, τόσο τις ημέρες που χρειάζεται να διαβάζεις με τις ώρες και ζητάς ένα χώρο έμπνευσης και ηρεμίας, όσο και τις μέρες που θες να τα πεις με τους συμφοιτητές σου κάπου χαλαρά.

Η καφετέρια έχει βολικό ωράριο λειτουργίας μιας και δεν είναι ανοιχτή μόνο τις ώρες λειτουργίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αλλά λειτουργεί μέχρι τις 12:00 το βράδυ! Ναι ναι σωστά διάβασες!

Εμείς ασφαλώς, είχαμε πεθυμήσει τα πειράγματα και τη φασαρία από την υπόλοιπη ομάδα του StudentLife. Παρ’ όλα αυτά, χαρήκαμε ιδιαίτερα που βρήκαμε ένα χώρο που μας έδωσε έμπνευση για να εργαστούμε δημιουργικά.

Σίγουρα θα επισκεφθούμε το Coffeeology 101 ξανά και ξανά, γι’ αυτό μην σου φανεί παράξενο αν μας συναντήσεις εκεί.


Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Μακεδονιτίσσης 46, Λευκωσία, Κύπρος
Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά από τις 08:00 – 00:00
Like Coffeeology101 στο Facebook
Τηλ: 22 841596

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending