fbpx

5 καταστάσεις που έζησες κι εσύ (και όλοι μας) όποτε πάμε σε συναυλίες!

Δεν υπάρχει πιο υπέροχο πράγμα από το να βλέπεις τον αγαπημένο σου τραγουδιστή/τρια on stage, από κοντά και να τραγουδά τα αγαπημένα σου κομμάτια, ξεσηκώνοντας το κοινό με μοναδικές στιγμές.

Ωστόσο, μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία πρέπει να περάσεις από κάποιες διαδικασίες οι οποίες εν άξιες να σου σπάσουν τα νεύρα και να εξαντλήσουν όλη την υπομονή που έχεις…

Με αφορμή μια πρόσφατη συναυλία που πήγα, σου παρουσιάζω 5 καταστάσεις που περνούμε όποτε πάμε π.χ. σε κάποιο στάδιο στην Κύπρο:

1
No parking, μάι φρεντ.

Σκέφτου να έχεις συναυλία στις 8 το βράδυ και να ξεκινάς 2 ώρες πριν για να πάεις στον χώρο που θα γίνει. Ξαφνικά, μόλις φτάσεις στον χώρο στάθμευσης, παρατηράς ότι όλες οι θέσεις εν πλήρεις τζιαι τα αυτοκίνητα καρτερούν, το ένα πίσω που το άλλο, μέχρι να βρουν μια θέση για να παρκάρουν.

Η φασαρία τζιαι ο πανικός που γίνεται εν σε υπερβολικό βαθμό, δημιουργώντας ένα ασταμάτητο πονοκέφαλο. Πάλε καλά που έχει και υπεύθυνους τζιαμέ στα Parking τζιαι μπορούν να σε βοηθήσουν να έβρεις θέση για να παρκάρεις κάπου.

2
Η ατελείωτη ουρά μέχρι να μπεις στο στάδιο

Όταν τελειώσεις με το βάσανο του Parking, έρχεται αμέσως το επόμενο. Μια ατελείωτη ουρά από κόσμο που περιμένει τους securit-άδες να ανοίξουν τις πόρτες, να τους δείξουν τα εισιτήρια και να μπουν μέσα στο χώρο που θα γίνει η συναυλία.

Συνήθως καρτεράς πάνω από μια ώρα μέχρι να μπεις μέσα, και σπάζουν τα νεύρα σου από την ταλαιπωρία.

3
Η φάση του πατώ σε τζιαι πατάς με

Ας πάρουμε μια ανάσα γιατί έρχεται το επόμενο κτύπημα. Με το που μπαίνεις μέσα στον χώρο του σταδίου, αμέσως ούλλοι βουρούν μπροστά στη σκηνή για να σταθούν όσο πιο κοντά γίνεται τζιαι να θαυμάσουν τον καλλιτέχνη τους.

Ο συνωστισμός που επικρατεί εν πολλά μεγάλος, τζιαι ο ένας κουντά τον άλλον – το σκηνικό μετατρέπεται σε πεδίο μάχης σαμπώς τζιαι γίνονται τα “Hunger Games“.

4
It’s selfie (and food) time!

Με το που βολεύκεσαι άνετα τζιαι βρίσκεις μια καλή θέση, βλέπεις ότι έσσιεις ακόμα κάμποση ώρα μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία. Αποφασίζεις να βγάλεις κάμποσες selfie τον εαυτό σου τζιαι την παρέα σου τζιαι πελλανίσκεις το Facebook/ Instagram με τα stories.

Το αποκορύφωμα εν ότι, με το που αρχίζει η συναυλία τζιαι εμφανίζεται το είδωλο σου, το κινητό σου γίνεται η απόλυτη κινηματογραφική μηχανή τζιαι καταγράφεις τα πάντα μέχρι να τελειώσει το event.

Επιπλέον, μπορεί να μας πιάσει η πείνα τζιαι η δίψα, τζιαι πρωτού ξεκινήσει η συναυλία, βουρούμε αμέσως στα περίπτερα που έχει το στάδιο για να αγοράσουμε φαγητό τζιαι ποτό.

Στη συναυλία που πήγα πρόσφατα, είχε κάποιους που έψηναν σουβλάκια τζιαι κάποιοι ήταν φορτωμένοι με τραπέζια και καρέκλες, για να τα βάλουν μες την μέση του χώρου τζιαι να κάτσουν να φαν. Εμπόδιζαν τον κόσμο που περνούσε… Πόση αναισθησία μάνα μου!

Εν τζιαι εν σε γάμο που επήες ή στο πανηγύρι του χωρκού σου.

5
Η ώρα του Show

Anyway, έρχεται η ώρα που όλοι περιμένουμε! Τα φώτα σβήνουν, η μπάντα και ο DJ είναι έτοιμοι και μετά από λίγα λεπτά εμφανίζεται ο/η star της βραδιάς. Ο κόσμος χαίρεται και ξεσπά σε φωνές, χειροκροτήματα, χαρές και τραγούδια αλλά για μερικούς υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Δεν μπορούν να δουν το είδωλο τους, γιατί μπροστά τους στέκονται κάτι ψηλοί (με την καλή έννοια) που τους κόφκουν τη θέα τζιαι οι πισινοί κουντούν τους για να περάσουν πιο μπροστά.

Το άλλο δραματικό είναι που σε πονούν τα πόδια σου από την πολλή ορθοστασία τζιαι νιώθεις ότι θα καταρρεύσεις. Ζηλεύκεις εκείνους που εν VIP που κάθονται τζιαι παρακολουθούν μια χαρά.

Έρχεται η στιγμή που ο κόσμος σκορπίζεται και επιτέλους μπορείς να δεις πιο καλά τι συμβαίνει πάνω στη σκηνή, απολαμβάνοντας έτσι τη μουσική βραδιά και τον αγαπημένο σου τραγουδιστή/τρια.

Ο πόνος από τα πόδια παραμένει, αλλά σταδιακά μπορεί να φύγει από τον μπόλικο χορό.

Έζησες και εσύ κάτι παρόμοιο σε συναυλία; Εάν ναι, γράψες μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending