fbpx

Γίνε “Freddie Για Μια Μέρα” στο Hard Rock Café Ayia Napa!

Γνωρίζεις ότι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, είναι τα 72α γενέθλια του θρυλικού αστέρα της ροκ Freddie Mercury; Για το λόγο αυτό, όλα τα Hard Rock Cafes του κόσμου γιορτάζουν αυτή την μέρα με διασκεδαστικά happenings, προσφορές και όχι μόνο.

Οι εορτασμοί θα έχουν φιλανθρωπικό σκοπό. Σε όλα τα Hard Rock Cafes θα υπάρχουν διαθέσιμα φορετά μουστάκια, εμπνευσμένα φυσικά από το χαρακτηριστικό μουστάκι του αξέχαστου Freddie, τα οποία θα μπορείς να αγοράσεις για να προσφέρεις κι εσύ.

1
Γίνε κι εσύ “Freddie Για Μια Μέρα”!

Το Hard Rock Café Ayia Napa συμμετέχει σε αυτόν τον μοναδικό σκοπό και μας προσκαλεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου να γίνουμε “Freddie For A Day”. Εσύ μπορείς να πας και να απολαύσεις τη μέρα σου στο Hard Rock Café Ayia Napa και να ζήσεις μοναδικά happenings:

  • Απολαμβάνοντας τη νόστιμη και δελεαστική ολοήμερη προσφορά: με την αγορά κάθε Burger παίρνεις οποιοδήποτε επιδόρπιο με επιπρόσθετα μόνο €2.00 (ναι, ναι, ισχύει ακόμη και για το υπερμέγεθες Hot Fudge Brownie!)
  • Αγοράζοντας ‘Μουστάκι Freddie’ για €2.00 (διαθέσιμο μέχρι έλλειψης του στοκ)
  • Απολαμβάνοντας τραγούδια από το ανεπανάλητο συγκρότημα Queen
  • Με διακόσμηση & μεταμφιέσεις Freddie Mercury
  • Με διαγωνισμό “Selfie Με Μουστάκι”, όπου μπορείς να διεκδικήσεις γεύμα για 2 άτομα και έκπτωση στο Rock Shop

2
Γιατί να φορέσεις κι εσύ μουστάκι;

Τα μουστάκια θα πωλούνται προς €2.00 το ένα και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τον οργανισμό “Mercury Phoenix Trust”, ο οποίος έχει στόχο την καταπολέμηση του ιού  HIV/AIDS.

Με αυτό τον τρόπο εσύ και η παρέα σου θα γίνετε “Freddie Για Μια Μέρα’’ και ταυτόχρονα θα βοηθήσετε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τον καλό αυτό σκοπό.

Όπως δήλωσε και ο Stephen K. Judge, Πρόεδρος Επιχειρήσεων των Hard Rock Cafe: “Ο Freddie Mercury ήταν ένας θρυλικός τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός και είναι τιμή μας που για 7η συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζουμε το Mercury Phoenix Trust μέσω του προγράμματος μας ‘Freddie for a Day’.”

3
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου:

Εσύ θα λείπεις από την ξεχωριστή αυτή ημέρα; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending