fbpx

Ο Johnny English επιστρέφει αυτό τον μήνα με νέες περιπέτειες που πρέπει να δεις!

Υπάρχει εκεί έξω ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τον James Bond να μοιάζει με μαθητή δημοτικού!

Υπάρχει εκεί έξω ένας άνθρωπος που τρέμει κάθε κακοποιός! Και αν τον αγάπησες στην πρώτη ταινία, αν ξαναγεννήθηκες μαζί του στη δεύτερη, στην τρίτη θα τον λατρέψεις γιατί ο Johnny English επιστρέφει!

Μια επιδρομή στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτει την ταυτότητα όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων στη Μ. Βρετανία, κάτι που καθιστά αναγκαία την επιστροφή του Johnny English, ο οποίος επιστρέφει από τη συνταξιοδότηση για να βρει τον εγκέφαλο της επίθεσης.

Ο Rowan Atkinson, ο τηλεοπτικός “Mr. Bean” που τόσο πολύ αγαπήσαμε, επανέρχεται στο ρόλο του Johnny English για να μας προσφέρει ένα εκρηκτικό κόκτειλ γέλιου και δράσης, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Tο Johnny English Strikes Again είναι η τρίτη ταινία, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται τον γεμάτο αυτοπεποίθηση, αλλά και εξαιρετικά αδέξιο πράκτορα της MI7 σε μια ταινία-παρωδία των περιπετειών του James Bond.

Μαζί με τον Rowan Atkinson, επιστρέφει και ο Ben Miller στο ρόλο του Angus Bough, του συνεργάτη, αλλά και καλύτερου φίλου του Johnny English, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David Kerr, σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων τηλεοπτικών σειρών.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Θες περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending