5+1 διάσημοι Έλληνες & Κύπριοι που δεν ήξερες πως έχουν την ΙΔΙΑ ηλικία!

eurovision.de/Instagram: @stan_official

Αρκετοί αγαπημένοι Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες, μας έχουν στιγματίσει με το ταλέντο και τις ικανότητες τους στον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, “γράφοντας” τη δική τους χρυσή σελίδα στον τομέα τους.

Ταυτόχρονα, αρκετοί από αυτούς έχουν (σχεδόν) τις ίδιες ηλικίες μεταξύ τους και κάποιοι γεννήθηκαν την ίδια χρονιά και δεκαετία. Ξέρεις όμως ποιοι είναι αυτοί;

Σου μαζέψαμε μερικούς από αυτούς που (μάλλον) δεν ήξερες πως έχουν την ίδια ηλικία μεταξύ τους:

1Ελευθερία Αρβανιτάκη και Άννα Βίσση

gossip-tv.gr/ lifenewscy.tothemaonline.com

Οι αγαπημένες τραγουδίστριες είναι 60 χρόνων. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1957 και η Άννα Βίσση στις 20 Δεκεμβρίου του 1957.

Παρά την ηλικία τους, διατηρούν ακόμα την ομορφιά και το ταλέντο τους στο τραγούδι, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε που τις ξέρουμε!

2Αντώνης Ρέμος και Έλλη Κοκκίνου

thetoc.gr

Οι δύο τραγουδιστές που “έγραψαν” τη δική τους χρυσή σελίδα στον χώρο της μουσικής είναι 48 χρονών.

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1970 και η Έλλη Κοκκίνου στις 24 Ιουλίου του 1970.

3Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Μαζωνάκης

peoplegreece.com/athensmagazine.gr

Οι συνομήλικοι τραγουδιστές είναι 46 χρόνων. Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και ο Γιώργος Μαζωνάκης στις 4 Μαρτίου του 1972.

Όμορφοι και ταλαντούχοι, με ασταμάτητη ενέργεια πάνω στη σκηνή. (Bonus: Έρχεται σύντομα μια συνεργασία μεταξύ τους που θα κάνει πανικό!)

4Ελένη Φουρέιρα και Σταν

limassol.cyprustimes.com/karfitsa.gr

Αυτοί οι δύο νέοι καλλιτέχνες κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κερδίσουν την αγάπη (και την εμμονή)του κοινού.

Ειδικά η Ελένη Φουρέιρα η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018 και με το τραγούδι  “Fuego” και πήρε τη 2η θέση.

Και οι δύο είναι 31 χρόνων. Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1987 και ο Σταν την 1η Αυγούστου, της ίδιας χρονιάς.

5Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

peoplegreece.com/ilovestyle.com

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια τα οποία έχουν την ίδια ηλικία. Το ήξερες; Σύντομα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κλείσει κι εκείνος τα 40 χρόνια του, όπως τη Ζέτα.

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1978 και ο Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης στις 5 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

6Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Γεωργίου

politis.com.cy/peoplegreece.com

Γεννήθηκαν και οι δύο τη χρονιά του 1982 και είναι 36 χρόνων. Η εκρηκτική τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έχει γενέθλια στις 31 Ιανουαρίου και ο Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου στις 18 Απριλίου.

Ταλαντούχοι και οι δύο στον τομέα τους, με φανατικούς θαυμαστές σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό!

Εσύ είχες ιδέα για τα πιο πάνω; Ξέρεις άλλους γνωστούς καλλιτέχνες που είναι στην ίδια ηλικία;