fbpx

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τη καλύτερη εντεκάδα της χρονιάς!

Η ώρα των κορυφαίων έφτασε και εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε ποιοι θα βραβευτούν και φέτος για την κορυφαία εντεκάδα της χρονιάς.

Πολλοί είναι αυτοί που θα μείνουν εκτός αφού φέτος είχαμε και το Mundial. Διαφορετικοί παίκτες έλαμψαν στα πρωταθλήματα και άλλοι έλαμψαν στη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι φετινοί φιναλίστ!

1
Τερματοφύλακες:

Ο άσσος ένας μπορεί να είναι και η μάχη φέτος είναι σκληρή. Buffon, Courtois, De Gea, Navas και Ter Stegen διεκδικούν την πολυπόθητη θέση.

Ο μόνος που δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάτι φέτος είναι ο De Gea αλλά η απόδοση του κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

2
Αμυντικοί:

Τις τέσσερις θέσεις στην άμυνα διεκδικούν οι Alba, Alve, Carvajal, Chiellini, Van Dijk, Godin, Hummels, Kimmich, Lovren, Marcelo, Mina, Pavard, Pique, Ramos, Thiago Silva, Trippier, Umtiti, Varane, Vrsaljko και Walker.

Ξεκάθαρα το Παγκόσμιο Κύπελλο επηρέασε τη λίστα αφού Pavard και Mina είναι δύο παίκτες που εντυπωσίασαν στη φετινή διοργάνωση και θέτουν ισχυρές βάσεις για να συμπεριληφθούν στην εντεκάδα.

3
Κέντρο:

Άλλες 3 θέσεις έρχονται να καλύψουν την εντεκάδα και οι διεκδικητές αυτών είναι οι Busquets, Casemiro, Coutinho, De Bruyne, Hazard, Iniesta, Isco, Kante, Kroos, Matic, Modric, Pogba, Rakitic, David Silva και Vidal.

Η λογική λέει πως ο Modric σαν πρόσωπο του Mundial και ένας εκ των κινητήριων μοχλών της Real Madrid, έχει σίγουρη θέση. Λοιπόν, με 2 θέσεις να μένουν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Rakitic, Hazard και Pogba έκαναν και καλό Mundial ενώ Kante, Kroos και David Silva έκαναν καλές σεζόν.

4
Επιθετικοί:

Ίσως και η πιο δύσκολη κατηγορία αφού οι Benzema, Cavani, Dybala, Griezmann, Kane, Lewandowski, Lukaku, Mandzukic, Mane, Mbappe, Messi, Neymar, Ronaldo, Salah και Suarez διεκδικούν τις τρεις τελευταίες θέσεις.

Ο Messi έμεινε εκτός διεκδίκησης του FIFA Best Player και αυτό θέτει το μεγάλο ερώτημα για το αν θα μείνει εκτός και της καλύτερης εντεκάδας. Αν όχι, σημαίνει ότι μένουν δύο θέσεις τις οποίες θα μοιραστούν Ronaldo και Salah, δεδομένου ότι είναι ήδη διεκδικητές του προηγούμενου βραβείου. Φυσικά οι εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν!

Εσένα ποια είναι ιδανική σου εντεκάδα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending